MENU

Πανευτυχής ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στο Μπέρνλι που στέλνει τους “ερυθρόλευκους” στους ομίλους του Europa League, τόνισε μιλώντας στην Cosmote TV ότι η ομάδα του έπαιξε σε μία πολύ δυνατή έδρα, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στο μεγάλο Λιμάνι.

“Ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, παίξαμε ήρεμα, διαβασμένοι, σε μία πάρα πολύ δυνατή έδρα. Όπως είδατε σήμερα, έγινε χαμός μέσα, κλωτσιές, μπουνιές, έτσι είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο. Κάναμε περήφανη την Ελλάδα. Καλό θα ήταν αν πέρναγε και ο ΠΑΟΚ, αλλά πάλι καλά είναι, γιατί πήραμε εμείς 10 βαθμούς, πήρε 8 η ΑΕΚ και 5 ο ΠΑΟΚ. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Τη χαρίζουμε τη νίκη αυτή σε όλους τους φιλάθλους όλης της Ελλάδας, όλων των ομάδων και στον πρόεδρο μας, που κάνει τα αδύνατα-δυνατά να κάνει τον Ολυμπιακό μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι απρόβλεπτος ο πρόεδρος και δεν ξέρουν οι φίλαθλοι τι μπορεί να κάνει αύριο μευθαύριο, έχει κάνει θαύματα μέχρι τώρα”, ανέφερε αρχικά ο κ.Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:

“Μου έδωσαν συγχαρητήρια οι Άγγλοι, είναι τυπικοί σε αυτά, και οι διαιτητές. Πρέπει να γίνει μία γιορτή στην Αθήνα να πανηγυρίσουν τα εκατομμύρια οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που τόσα τους χρωστάμε για το περσινό πρωτάθλημα και το Κύπελλο που εκείνοι ξέρουν τα διάφορα περίεργα κι ελπίζουμε με την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος, τον άριστο προπονητή και με τους λεβέντες παίκτες μας θα τα πάμε καλύτερα.

Παίξαμε σε μία πολύ δυνατή έδρα. Ωχριά η Τούμπα μπροστά της. Θα προσπαθήσουμε όμως για την Ελλάδα, μαζί και με την ΑΕΚ, όποιος μπορέσει να μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους σας, που μας συμπαρασταθήκατε”.

Ενώ για την επικείμενη μεταγραφή του Τουρέ, είπε: “Τον πήραμε τότε 18 ετών. Ο Τουρέ ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, του κόσμου, θέλει να γυρίσει μόνος του στον Ολυμπιακό. Μεγάλη απόφαση του προέδρου να αλλάξει την ομάδα 100%.

Ακόμα δεν είδατε τίποτα, γιατί τα απανωτά παιχνίδια κούρασαν τους παίκτες. Και πάλι σας ευχαριστούμε, είμαστε πανευτυχείς”.

https://streamable.com/q0xpy
Θεοδωρίδης: «Ελπίζω η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός να φέρουν βαθμούς στην Ελλάδα» (vid)