MENU

Το SDNA σας ενημέρωσε αποκλειστικά για την απόφαση με ψήφους 4-3 της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ΣΠΟΡ - FM 94,6 ανάμεσα στους τρεις που μειοψήφισαν ήταν δύο σύμβουλοι του Σταύρου Κοντονή και ένα υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους δύο συμβούλους του Υφυπουργού Αθλητισμού, Μανταίο και Παπασπύρου, καθώς και για τον Βαγγέλη Αρκούδη, ο οποίος είναι σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Το οξύμωρο της ιστορίας είναι πως οι δύο πρώτοι ήταν εισηγητές της υπόθεσης!

Κάτι που αξίζει, επίσης, να σημειωθεί από την συνεδρίαση της ΕΕΑ για την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ότι πρόεδρος της Επιτροπής Κωνσταντίνος Παπαλάκης «έκοψε» τον Παναγιώτη Περάκη (μέλος της ΕΕΑ) όταν πήγε να ψηφίσει. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδης, ο Παπαλάκης εξήγησε στον Περράκη πως από την στιγμή που δεν ήταν «παρών» στην ακρόαση δεν θα μπορούσε να ψηφίσει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση και με την Μαρούπα.

Σύμβουλοι του Κοντονή και του ΣΥΡΙΖΑ μειοψήφισαν για Μαρινάκη