MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
CHAMPIONS LEAGUE
«Vicente Calderón Stadium», Cosmote Sport 2HD
Atlético Madrid
ATLÉTICO MADRID
0 0
Bayer 04 Leverkusen
BAYER 04 LEVERKUSEN
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ρεαλιστικά τα πάντα είχαν κριθεί στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», όταν η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 4-2 μέσα στο Λεβερκούζεν τον Φεβρουάριο, με την πρόκριση της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε (και περυσινής φιναλίστ της διοργάνωσης) να επιβεβαιώνεται απόψε. Μόλις δύο φάουλ, αλλά και λίγες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με το βολέ του Κέβιν Φόλαντ από καλή θέση στο 4ο λεπτό να περνάει άουτ.

Δύο σουτ των φιλοξενούμενων, με τον... κουρεμένο γουλί Τσιτσαρίτο Ερνάντες και τον Γιούλιαν Μπαουμγκάρτλινγκερ στο 21' και στο 27' αντίστοιχα έφυγαν επίσης άουτ, ενώ στο 38ο λεπτό ο «μασκοφόρος» τερματοφύλακας της Μπάγερ, Μπερντ Λένο, πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι στην αριστερή του γωνία σε κοντινό σουτ του Άνχελ Κορέα, για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και μέχρι το 60' απώλεσαν τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, με Γκριεζμάν (46', 57') και Κορέα (55'). Στο 64' η καλά οργανωμένη στην αποψινή αναμέτρηση ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία, με τον Γιαν Όμπλακ να σταματάει τις προσπάθειες των Μπραντ, Φόλαντ και στην εξέλιξη της φάσης τον Τσιτσαρίτο να σουτάρει άουτ από πλάγια θέση.

Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις μέσα σε ένα λεπτό (79-80'), σε σουτ των Λίον Μπέιλι και Κέβιν Καμπλ, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στην Μαδρίτη, χάρη στο οποίο η Ατλέτικο πήρε όπως αναμενόταν την πρόκριση και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μπάγερ Λεβερκούζεν των αρκετών απουσιών κέρδισε τις εντυπώσεις με την ψυχωμένη εμφάνισή της.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Γκοδίν, Χιμένεθ, Λούκας, Σαούλ Νιγκέθ, Παρτέι, Κόκε, Καράσκο (72' Σάβιτς), Γκριεζμάν, Κορέα (65' Γκαϊτάν)

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Ταϊφούν Κορκούτ): Λένο, Χίλμπερτ, Γεβντάι, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Φόλαντ (88' Αρανγκίθ), Μπραντ (79' Μπέιλι), Τσιτσαρίτο (81' Μεχμέντι)

http://rutube.ru/video/embed/6289a4681ca10cbda99d2df11a40a8e6
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0 (vid)