MENU

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Είχαμε ένα πολύ καλό σκορ και θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές μονάδες, καλή κυκλοφορία και ταλέντο αλλά εμείς με... όπλο τον κόσμο μας την έδρα μας θέλουμε το καλύτερο δυνατό και να προκριθούμε στην επόμενη φάση», τόνισε αρχικά o προπονητής της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις, ο Μπαχάρ υπογράμμισε: «Όσοι παίκτες συνεχίζουν μαζί μας είναι παίκτες μας. Δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιοι που έχουν αποχωρήσει συνεχίζουν αλλού. Υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του Σοάρες. Θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά». Όσο για το νέο συμβόλαιο με την Χαποέλ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα. Εγώ είμαι πολύ καλά. Μου αρέσει που είμαι στον σύλλογο. Από την στιγμή που είμαι καλά θα παραμείνω εδώ για πολλά χρόνια. Δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άλλο».

Σε ερώτηση για το αν η Χαποέλ Μπερ Σεβά θα παραταχθεί με... συνταγή «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μπαχάρ έκανε... ντρίμπλα τονίζοντας: «Θα γνωρίζετε αύριο...»

Για την ζέστη, την υγρασία και αν καιρικές συνθήκες θα αποτελέσουν πλεονέκτημα για την Χάποελ και μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό, ο Μπαχάρ σημείωσε: «Και στην Αθήνα υπήρχε αρκετή ζέστη. Δεν υπάρχει πολύ υγρασία εδώ. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα πολύ σημαντικό πλάνο και ειδικά για τον Ολυμπιακό είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνα».

Κληθείς να μιλήσει για πιθανότητες πρόκρισης, ο προπονητής της Χαποέλ Μπερ Σεβά σημείωσε: «Δεν υπάρχει φόβος, αλλά ετοιμότητα για τον αγώνα. Μόνο αυτό κοιτάμε: να είμαστε έτοιμοι».

Τους ποδοσφαιριστές της Χαποέλ Μπερ Σεβά εκπροσώπησε ο Ελιαγίβ Μπαρντά, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Σοάρες και την κατάσταση των «αποδυτηρίων» εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό: «Εμάς ο στόχος μας είναι πολύ συγκεκριμένος. Στα αποδυτήρια είμαστε πολύ χαρούμενοι για παίκτες όπως ο Σοάρες που προχωρούν σε πιο καλά σωματεία. Δεν μας επηρεάζει και θα είμαστε όπως πρέπει. Τα αποδυτήρια μας είναι μία χαρά και πάμε για πρόκριση».

Μπαχάρ: «Να προκριθούμε με όπλο την έδρα»