MENU

Όσον αφορά την κλήρωση των ''16'' για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Το σημαντικό ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση και από τη στιγμή που το καταφέραμε αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Είτε η Μπάγερν Μονάχου, είτε η Ρεάλ Μαδρίτης, είτε η Ζενίτ βρεθεί στο δρόμο μας, εμείς θα δώσουμε το 100%. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος το ζευγάρι θα είναι αρκετά δύσκολο».

Για το κακό ξεκίνημα της Γιουβέντους:

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά έχετε δίκιο. Κάναμε πολύ κακές εμφανίσεις και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που όλοι θέλαμε. Αρχίζουμε σιγά σιγά και βρίσκουμε όλοι τον καλό μας εαυτό και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ».

Για την απόδοση του ίδιου:

«Ούτε εγώ ξεκίνησα καλά τη σεζόν όπως ούτε και η ομάδα. Όπως ξαναείπα πάμε καλύτερα όσο περνάει ο καιρός και θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους, πρέπει να κερδίσουμε το ''Σκουντέτο'' στην Ιταλία και να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο ατζέντης του μέσου της «Μεγάλης Κυρίας», Μίνο Ραϊόλα, είχε τονίσει πριν λίγες ημέρες πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Πογκμπά από την ομάδα και ο Γάλλος μοιάζει έτοιμος να γίνει ο επόμενος ηγέτης των «μπιανκονέρο».

Πογκμπά: «Στόχος μας το σκουντέτο»