MENU

Η είδηση της απομάκρυνσης του Γερμανού τεχνικού δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν από τους Βεστφαλούς, ωστόσο μεταδίδεται τα τελευταία λεπτά με πάσα βεβαιότητα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild», ο Τούχελ απολύθηκε κατόπιν διαφωνίας του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιοακίμ Βάτζκε, με τον οποίο είχε συνάντηση, η οποίο κράτησε μόλις 21 λεπτά και ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Μόλις μερικές ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, ο Τούχελ αποχωρεί από τον πάγκο της Ντόρτμουντ, όπου είχε διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι του 2015.

Οι φήμες θέλουν ήδη τον 43χρονο τεχνικό να... φλερτάρει με τη Ρόμα, από την τεχνική ηγεσία της οποίας απομακρύνθηκε νωρίτερα σήμερα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ υπάρχουν αναφορές που τον συνδέουν και με τη Γαλατασαράι.

Φυσικά υπάρχει πάντα και η Άρσεναλ, αν δεν επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Αρσέν Βενγκέρ να συνεχίζει για άλλα δύο χρόνια...

Στις δύο σεζόν που κάθισε στον πάγκο της Ντόρτμουντ, ο Τούχελ κατέκτησε το κύπελλο το περασμένο Σάββατο επικρατώντας με 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; «Παίζει» δυνατά το όνομα του Λουσιέν Φαβρ, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν στη Γαλλία με τη Νις.

Απολύθηκε από τη Ντόρτμουντ ο Τούχελ!