MENU

Βατσλίκ    6

Στο α' μέρος ήταν επί της ουσίας θεατής. Δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ στο 45+1' ήταν τυχερός, αφού η προβολή του Μανωλά που κατέληξε στα δίχτυα του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. Το ίδιο και στο β' μέρος πλην μίας φάσης στις καθυστερήσεις, όπου κράτησε το μηδέν στο σουτ του Μπαγκαλιάνη. 

Ανδρούτσος    4

Δεν είχε τα ανεβάσματα του Κούτρη. Δεν βοήθησε δημιουργικά, περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Επί της ουσίας πέρασε ένα 45λεπτο χωρίς να καταλάβουμε ότι έπαιζε. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Άβιλα.

Μανωλάς    4

Στο πρώτο 45λεπτο συμμετείχε στο build up από την άμυνα. Ενώ στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του ΠΑΣ έχει κάνει άσχημη προβολή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ολυμπιακού, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ορθώς γιατί υπάρχει οφσάιντ στην έναρξη της. Πάντως πρέπει να τονίσουμε πως σε αρκετές φάσεις, αλλά και σφυρίγματα του ρέφερι έβγαζε εκνευρισμό. Αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τελευταίο δεκάλεπτο από τον Μπα. 

Σισέ    6

Αμυντικά δεν έχει να σημειώσει κανείς πολλά, ήταν σταθερός. Επιθετικά προωθήθηκε σε αρκετές στατικές φάσεις, αλλά δεν έφερε κάτι για τον Ολυμπιακό. Γενικώς ήταν ένα ματς όπου δεν ξεχώρισε, αλλά δεν μπορεί να κριθεί και αρνητικά.

Κούτρης    7

Είχε πολλά ανεβάσματα στο α' μέρος, όπου ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να δημιουργήσει υπεραριθμία στην αριστερή πτέρυγα με τους Βαλμπουένα και Ντε Λα Φουέντε. Συμμετείχε στο δημιουργικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Στο β' ελέω και Άβιλα από δεξιά δεν είχε την ίδια εικόνα. Κρίνεται, πάντως, θετικά η παρουσία του για έναν παίκτη που δεν θεωρείται βασικός έχοντας μπροστά του τον Ρέαμπτσιουκ.

Α. Καμαρά    6

Αρκετά καλό 45λεπτο με όρεξη και διάθεση. Είχε, μάλιστα, την πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο 4', όπου κυνήγησε έως το τέλος τη φάση και λίγο έλειψε με το πείσμα του να σκοράρει. Γενικώς πέρασε αρκετά η μπάλα από τα πόδια του και κρίνεται θετικά.

Μπουχαλάκης    4

Στο πρώτο 45λεπτο πήρε μπάλες. Προσπάθησε κυρίως με μεταβιβάσεις στις πτέρυγες να ανοίξει όσο μπορούσε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Έτσι με δεδομένο ότι δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, αντικαταστάθηκε στο 54' από τον Εμβιλά.  

Βαλμπουενά    9

Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο α' ημίχρονο. Κινήθηκε πολύ στην αριστερή πλευρά και προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες είτε με τον Κούτρη που ανέβαινε είτε με τον Αμερικανό, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Στο β' ήταν αυτός που εκτέλεσε. Αν και το ύψος του δεν τον βοηθά, είχε σωστή τοποθέτηση στην αντίπαλη περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την καλοζυγισμένη σέντρα του Άβιλα και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Συμμετέχει και στη φάση του 2-0. 

Ραντζέλοβιτς    8

Ανέβηκε μετά το 15', όπου προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 28' έκανε ωραία κίνηση στο δεύτερο δοκάρι. Έπρεπε να εκτελέσει, αλλά επέλεξε μία παράλληλη μπαλιά σε σημείο που δεν υπήρχε κανείς. Γενικώς είχε διάθεση, αλλά αρκετές ημιτελείς ενέργειες στο α' ημίχρονο. Στο β' ήταν ο παίκτης που «καθάρισε» το ματς σε μία ωραία ομολογουμένως επιθετική ενέργεια του Ολυμπιακού. Ωραίο κοντρόλ και πλασέ για το 2ο γκολ.

Ντε Λα Φουέντε    7

Είχε διάθεση και κάποιες ενέργειες στο πρώτο 45λεπτο. Ορισμένες, όμως, ήταν ημιτελείς. Στο β' είχε την πολύ ωραία ατομική ενέργεια και εκτέλεση στο 53'. Γενικώς ήταν καλός για πρώτο ματς και κρίνεται θετικά. Αντικαταστάθηκε στο 64' από τον Μασούρα.

Χασάν    5

Στο πρώτο 45λεπτο είχε την κορυφαία στιγμή με την κεφαλιά στο δοκάρι (6'), αλλά όχι κάτι άλλο. Σίγουρα είναι άξιος επαίνων για την ενέργεια του στον τραυματισμό του Παντελάκη, όμως εδώ κρίνουμε αγωνιστικά. Έδειξε αρκετά επηρεασμένος από τη σύγκρουση του με τον Παντελάκη και τον τραυματισμό του. Έτσι βγήκε στο 54' με τον Ελ Αραμπί να τον αντικαθιστά.

Άβιλα    8

Μπήκε στο 46' στη θέση του Ανδρούτσου. Επί της ουσίας ο Κορμπεράν τον έβαλε για να έχει ανεβάσματα και από τη δεξιά πλευρά, πράγμα που δεν έκανε ο Έλληνας διεθνής. Και στο 57' ο Ισπανός τον δικαίωσε. Ανέβηκε ωραία, έκανε εξαιρετική σέντρα με τον ακάλυπτο Βαλμπουενά να τον εκτελεί. Ήταν ο ορισμός της «χρυσής αλλαγής» μ' αυτή του την ενέργεια. Γενικώς ήταν καλός και ο ΠΑΣ τον ένιωσε.

Εμβιλά    6

Μπήκε στο 54' αντί του Μπουχαλάκη. Ξεκίνησε από τα πόδια του το 2-0 του Ολυμπιακού με την ωραία πρώτη μπαλιά στον Βαλμπουενά. Και δεν ήταν μόνο αυτή η ενέργεια. Γενικώς έπαιξε πολύ μυαλωμένα στη μεσαία γραμμή.

Ελ Αραμπί    6

Αντικατέστησε στο 54' τον Χασάν. Και πιστώνεται την μπαλιά στο 2-0 του Ραντζέλοβιτς, τον οποίο βρήκε στο κατάλληλο timing. 

Μασούρας    6

Μπήκε στο 64' αντί του Ντε Λα Φουέντε. Συμμετείχε στο 2ο γκολ του Ολυμπιακού με ωραία κίνηση.

Μπα    -

Αντικατέστησε τον Μανωλά στο 79' και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Κριτική Ολυμπιακού: «Μαέστρος και εκτελεστής» ο Βαλμπουενά, «χρυσή αλλαγή» ο Άβιλα