MENU

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε πολύ καλά και είπε τα όσα είπε και με τον τρόπο που τα είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να χάνονται τέτοια γκολ, όπως χάθηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, δεν μπορεί να έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να μπαίνουν δυνατά στην αρχή και να τρώει η ομάδα άλλο ένα φθηνό γκολ στο 2, δεν μπορεί να έχει σχεδιάσει ένα πλάνο να του βγαίνει για 80 λεπτά να την παίζει την ΑΕΚ στην περιοχή της και να μην παίρνει τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Κάπου ώπα. Υπάρχουν και όρια. Και επειδή οι αγωνιστικές μειώνονται απαγορεύεται από εδώ και πέρα να χάνονται βαθμοί τζάμπα.

Να πεις ότι σε πάτησε η ΑΕΚ, ότι σε είχε στην περιοχή σου έχανε ευκαιρίες και εσύ δεν έκανες τίποτα, ε τότε να πεις οκ άξιζα την ήττα. Αλλά να είσαι καλύτερος από την ΑΕΚ και να χάνεις ε τότε αυτό δεν το ανέχεσαι. Και καλά έκανε και δεν  το ανέχθηκε ο Γιοβάνοβιτς. Κάπου η πλάκα τελειώνει και το χάϊδεμα τελειώνει. Οι περισσότεροι από όσους παίζουν στον Παναθηναϊκό σήμερα, αν ο Παναθηναϊκός είχε το πραγματικό του μέγεθος σαν ομάδα δεν θα πέρναγαν ούτε απέξω. Αντί να λένε ευχαριστώ, που τους δίνεται μία χρυσή ευκαιρία και να σκίζονται να την πιάσουν από τα μαλλιά κάνουν μουτράκια όταν δεν παίζουν και όταν παίζουν ψάχνουμε να τους βρούμε στο γήπεδο.

Ο Γιοβάνοβιτς προσπαθεί προπονητικά να τον βάλει τον Παναθηναϊκό στον σωστό δρόμο. Με τα λάθη του; Ναι. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν δουλεύει. Αλλά είναι φανερό ότι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι να παρουσιάσει μία ομάδα κυριαρχική στο γήπεδο και αυτό το  βλέπουμε . Για να δούμε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό χρειάζονται και παίκτες με προσωπικότητα που τώρα έχει ελάχιστους η ομάδα. Παίκτες που θα μπαίνουν στο γήπεδο και δεν θα ανέχονται την ήττα. Όχι ξένους τουρίστες, που δεν τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο να παίρνουν το συμβόλαιο και κάνουν απλά την προπόνηση και κάνουν ζωάρα…

Μετά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ είμαι σίγουρος ότι ο Γιοβάνοβιτς ξέρει σε ποιους θα στηριχθεί από εδώ και πέρα με στόχο η ομάδα να κάνει ένα σερί νικών, το οποίο είχε ξεκινήσει στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, κυπέλλου αλλά διακόπηκε άδικα στο ματς με την ΑΕΚ. Τέρμα οι ευκαιρίες. Από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό θα έχουν θέση μόνο όσοι δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα και βάζουν την ομάδα πάνω από την πάρτη τους. Οι υπόλοιποι πάγκο και στη συνέχεια στο καλό και να μας γράφουν.

Και επειδή λέω για ξένους τουρίστες, να πω και για τον ξένο -παράδειγμα. Ο Μπρινιόλι ήταν μετά το ντέρμπι έτοιμος να σκάσει. Στα αποδυτήρια δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι χάθηκε το ματς. Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποδεικνύεται μέχρι τώρα η πιο πετυχημένη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μαζί με τον Ρούμπεν γνωρίζει το μέγεθος του Παναθηναϊκού και έχει και την προσωπικότητα για να παίξει στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο Ιταλός αν και είναι λίγο καιρό στην ομάδα ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει και όταν αυτό δεν γίνεται στενοχωριέται λες και είναι χρόνια στην ομάδα.

*O Nτέμης Νικολαϊδης δήλωσε, ότι στάθηκε τυχερή η ΑΕΚ στο ντέρμπι, που δεν δέχθηκε γκολ και ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι. Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε, ότι ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο ντέρμπι και αδικείται από το σκορ. Δύο πρώην τεράστιοι παίκτες είπαν αυτό που όλοι είδαμε…Βλέπω σήμερα, αύριο να αρχίζουν να τους τα χώνουν, διότι χάλασαν τη μανέστρα…

*Οι 5 ήττες σε 12 παιχνίδια είναι πολλές για τον Παναθηναϊκό, που βλέπουμε και αυτό πρέπει να απασχολεί όλους τους παίκτες και να κοιταχτούν στον καθρέπτη τους.

Το παράδειγμα Μπρινιόλι, το μήνυμα Γιοβάνοβιτς και η ομολογία Ντέμη!
EVENTS