MENU

Πλέον κονταροχτυπιούνται η συχνότητα ανακοινώσεων της ΑΕΛ με τις άδικες τιμωρίες που επιβάλουν στον Άρη. Προσπαθούμε να βρούμε ποιο είναι συχνότερο φαινόμενο, αλλά άκρη δε βγαίνει άκρη. -6 για την ΠΑΕ που εδρεύει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η πλαστογραφία του Λάσκοφ πιστοποιήθηκε και απ’ την Επιτροπή Εφέσεων. 

Φυσικά για τον Άρη φταίνε ξανά οι αόρατοι εχθροί. Αυτοί που είναι απ’ το χωριό και κανείς δεν τους γνωρίζει. Διότι αν τους ονομάσουν, θα πρέπει να το αποδείξουν κιόλας. Ίσως να έμαθαν απ’ τον Σιαμπάνη όταν κάποιος που δεν ξέρει για λογαριασμό κάποιου που δε γνωρίζει του ζήτησε να έχει μειωμένη απόδοση σε ένα ματς που φυσικά δεν μπορεί να ξέρει ποιον θα ευνοούσε αυτό. Η συκοφαντία έμεινε, συνέπειες δεν υπήρξαν, ως συνήθως στην Ελλάδα, και η ζωή προχωρούν. 

Η ρητορική της ΠΑΕ Άρης αρχίζει και τελειώνει στο επιχείρημα: «Μα υπάρχει ομολογία της πλευράς Λάσκοφ πως αυτή ευθύνεται για την πλαστογραφία». Σε ένα έγγραφο με σφραγίδες ΠΑΕ Άρης, με υπογραφή του επικεφαλής της ΠΑΕ, τα πάντα. Δηλαδή θέλει ο Άρης να πείσει για την αθωότητά του (όπως λέει) επικαλούμενος τη μαρτυρία ενός πλαστογράφου. Η αξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο. 

Η πιο απλή αντίδραση μιας ΠΑΕ που θίγεται, δε θα ήταν να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον ενός πλαστογράφου; Δηλαδή εναντίον του Λάσκοφ. Πλαστογραφία στην πλάτη μας και βρήκαμε μπελά; Θα σε σύρω στα δικαστήρια μέχρι να παγώσει η κόλαση! Αντίθετα ο Άρης-παραδόξως θα έλεγε κανείς-ούτε ασχολείται με τον πλαστογράφο. 

Τιμωρία της FIFA για τη σχέση παλιάς με νέα ΠΑΕ, έφταιγε η ΕΠΟ για τον Άρη. Στην υπόθεση Ντουρμισάι, φταίει πάλι η ΕΠΟ. Η ιστορία των παικτών που έπρεπε να γράψουν τα οφειλόμενα στο χιόνι αλλά τόλμησαν να τα διεκδικήσουν και τα κέρδισαν, μας έκανε να μάθουμε πως φταίνε οι παίκτες που δε σεβάστηκαν το μεγαλείο του Άρη όπως διαβάζαμε κι ακούγαμε. Κάθε υπόθεση φέρνει κάποιο φταίχτη. Διαφορετικό κάθε φορά. 

Κοινός παρονομαστής σε όλα, η ΕΠΟ. Πάντα ο Άρης έχει πρόβλημα με την ΕΠΟ. Γιατί είναι και το προφανές. Μια Ομοσπονδία επί ημερών της οποίας ο Άρης έχει τρεις σερί σεζόν στην Ευρώπη και την περασμένη περίοδο που δέχτηκε τον… τεράστιο πόλεμο όπως λένε, έκανε την κορυφαία πορεία της νεότερης ιστορίας του. Με διαιτησίες-λουκούμι στα πλέι οφ. Αυτή η ΕΠΟ φταίει για τον Άρη. Η προηγούμενη που τον είχε δύο σερί χρονιά στη Γ’ Εθνική κι άλλα τόσα στη Β’ Εθνική, ήταν καλή! Γι’ αυτή την… αξιοπιστία παλεύει η ΠΑΕ του Θοδωρή Καρυπίδη, όταν δεν ασχολείται με το να φιξάρει φιλικά κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Είναι βαρύ το τίμημα των -6. Ειδικότερα αν αναλογιστεί κανείς και το -6 βάσει παράδοσης απέναντι στον ανίκητο εδώ και μια δεκαετία Ολυμπιακό, τότε το χάντικαπ δεν είναι μικρό αλλά ο Άρης έχει φτιάξει μια ομάδα στην οποία επενδύθηκαν χρήματα για να κάνει την υπέρβαση και να ξαναβγεί στην Ευρώπη. 

Το κυνήγι των φαντασμάτων όμως δεν ωφελεί. Πάντα κάποιος άλλος. Δίχως ποτέ να κατονομάζεται. Μια προπαγάνδα για να δικαιολογηθούν καταστάσεις ντροπιαστικές για μια ΠΑΕ που διαρκώς δέχεται χτυπήματα ηθικής φύσεως. Μειώνοντας το status της, παρότι αγωνιστικά παίρνει αποτελέσματα. Μόνο που τα παραμύθια έχουν ενίοτε και δράκους. Άσχημους και τεράστιους. Μια βόλτα στον καθρέφτη και θα εμφανιστεί μπροστά τους.

Άρης: Κυνήγι φαντασμάτων με τον δράκο να είναι στον καθρέφτη!
EVENTS