MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο πρώην προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ και νυν επικεφαλής του τμήματος διεθνούς σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, «σκανάρει» τη Μαρσέιγ για νεαρούς ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τη «Livesport».

O άνθρωπος που συνέβαλε στη μεταγραφή του Βαλμπουενά στους «ερυθρόλευκους» κοιτάζει τις περιπτώσεις του 17χρονου Γάλλου δεξιού μπακ χαφ Ρισεκάρντ Ρισάρτ, του 16χρονου επιθετικού χαφ Ζορές Ζαχού και του 16χρονου τερματοφύλακα Σιμόν Ενγκαπαντουετμού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ανιγκό ενδιαφέρεται για τον 21χρονο Γάλλο αριστερό μπακ Κρίστοφερ Ρόκια, ο οποίος παίζει δανεικός στη Σοσό και για τον 17χρονο εξτρέμ Ισάκ Λιχαντζί, που βέβαια τον παρακολουθούν μεγάλοι σύλλογοι, όπως η Ντόρτμουντ και η Μπαρτσελόνα.

Ολυμπιακός: Αυτά τα ταλέντα της Μαρσέιγ «σκανάρει» ο Ανιγκό