MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Βόλου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όντας το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Κώστα Μπράτσο.

Ο 57χρονος προπονητής, μάλιστα εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία, αναμένεται να έχει ως βοηθό του τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα, που ήταν και προπονητής της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων».

Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ, ενώ κάθισε ακόμη στους πάγκους της Μπριζ και της Μπέτις, προτού ξεκινήσει την περιήγησή του.

Την τελευταία δεκαετία ο 57χρονος προπονητής, έχει καθίσει στον πάγκο ομάδων από την Αίγυπτο, το Μαρόκο, τη Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, την Τυνησία, την Αλγερία, το Ιράν και την Λιβύη.

Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο ο εκλεκτός του Βόλου για την άκρη του πάγκου