MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Γνωστή έγινε η 11άδα της Μάντσεστερ Σίτι για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Champions League και από αυτή απουσιάζει ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σταρ έμεινε στον πάγκο και βασικός στράικερ για τους «Πολίτες» ξεκινά ο Φλόιντ Σάμπα. 

Ναι, πολύ πιθανόν να σας φαίνεται γνωστό το επίθετό του, καθώς πρόκειται για τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκου, Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος βρέθηκε στο Τριφύλλι το 2016. Ο Φλόιντ Σάμπα είναι 17χρονος και τώρα ξεκινά την καριέρα του και ο Ένζο Μαρέσκα του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. 

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Ντοναρούμα, Ρούμπεν Ντίας, Κουσάνοφ, Λιούις, Γκβάρντιολ, Άντερσον, Φερνάντες, Άλαν Ελίας, Φόντεν, Τσερκί, Σαμπά. 

Μάντσεστερ Σίτι: Βασικός κόντρα στην ΑΕΚ ο 17χρονος γιος πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!