MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το τρίτο της παιχνίδι στη Youth League δίνει αύριο (10/20, 17:00) η ΑΕΚ Κ19 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Περικλής Παπαπαναγής δηλώνει στo SDNA ότι είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων. 

Αλλά η ομάδα Νέων της Ένωσης έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να φτάσει ψηλά, μετρώντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League, ενώ στο Youth League είναι αήττητη και στη 12η θέση της βαθμολογίας, με 4 βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Αντίθετα η Σίτι μετρά δύο ήττες από Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμέν έως τώρα.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Μάντσεστερ, ο Περικλής Παπαπαναγής μίλησε στο SDNA, εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα του.

«Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει μια αξιοπρόσεχτη πορεία, εξαιρουμένων και των αγώνων της Super League Κ19. Η νίκη μας επί της Σαχτάρ στο Λονδίνο ήταν ένα πολύ ελπιδοφόρο αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και το αυριανό είναι ακόμα πιο υψηλών απαιτήσεων. Έχουμε μια εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είναι ένα γκρουπ αρκετά δυνατό. Το λέω από την αρχή της χρονιάς, είναι δυνατό πνευματικά το γκρουπ, οπότε αυτό μας κάνει λίγο παραπάνω αισιόδοξους ότι το αυριανό παιχνίδι, το οποίο επαναλαμβάνω είναι υψηλών απαιτήσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Παπαπαναγής στο SDNA: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ Κ19 - Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με τη Μάντσεστερ Σίτι» (vid)