MENU

Δεν είχε απολύτως τίποτα να κερδίσει η ομάδα του Κρίστιαν Κίβου, όμως παρά το γεγονός αυτό επιβλήθηκε στην Αιώνια Πόλη της Λάτσιο, η οποία ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Nerazzurri πήραν το προβάδισμα με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση του Olimpico. Στο 7’ έπειτα από τα λάθη των Μάρουσιτς και Χίλα, ο Λαουτάρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και με δεξί σουτ νίκησε τον Μότα για το 0-1. Ήταν το 17ο γκολ στη φετινή Serie A για τον Αργεντινό επιθετικό. Πριν βγει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο σκόρερ έγινε δημιουργός για τον Σούσιτς, ο οποίος με αριστερό σουτ έστειέ τις ομάδες στα αποδυτήρια με 0-2.

Στο πρώτο κομμάτι της επανάληψης, όλα τελείωσαν για την Λάτσιο, καθώς στο 59’ ο Αλέσιο Ρομανιόλι είδε απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Μπονί αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 76’, μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Μπονί έδωσε στην ομάδα του και μια ασίστ, με τον Μχιταριάν να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

*Σε ματς που έγινε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Ουντινέζε πέρασε με 0-2 από την Σαρδηνία σε βάρος της Κάλιαρι με τους Μπούκσα (56’) και Γκουέγ (96’) να πετυχαίνουν τα γκολ.

Λάτσιο - Ίντερ 0-3