MENU

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Στην Πάρμα θέλουν να κρατήσουν τον Γκαρμπιέλ Στρεφέτσα, αλλά δεν είναι έτοιμοι να κάνουν μια υπέρβαση. Χθες οι Ιταλοί ανέφεραν ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος, η Πάρμα θα κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του παίκτη για μια ακόμη χρονιά. Σε πρώτη φάση οι Πειραιώτες δεν συζητούν για δανεισμό. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί αν φτάσουμε στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου και ο Στρεφέτσα δεν έχει βρει ομάδα, εφόσον φυσικά δεν πείθει τον Μεντιλίμπαρ να παραμείνει στο ρόστερ. Τότε θα το συζητούσε ο Ολυμπιακός για δανεισμό. (ΦΩΣ)

*Η εικόνα που υπάρχει στον Ρέντη για τον Κλέιτον, ο οποίος πιθανότατα θα μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι ότι πρόκειται για μια χαρά επιθετικό. Ίσως όμως θέλει να κάνει μια βαρβάτη προετοιμασία το καλοκαίρι για να να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του στο ψυχολογικό κομμάτι. (ΦΩΣ)

*«Κλείδωσε» στον Παναθηναϊκό η τελική λίστα των υποψηφίων προπονητών. Σε μια τριάδα ονομάτων έχουν καταλήξει οι «πράσινοι» για τον πάγκο και μέχρι το τέλος των πλέι οφ θα ληφθούν οι αποφάσεις. (SPORTDAY)

*Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η ΑΕΛ. Ωστόσο ο Λιούμπομιρ Τούπτα απέκτησε φίλους στην Ελλάδα κι αν υποβιβαστεί η Λάρισα, κάποιοι ετοιμάζονται ήδη να του τηλεφωνήσουν. (SPORTDAY)

*Το συμβόλαιο του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι χθες δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική εξέλιξη για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος γνωρίζει ότι ο Νίκολιτς τον εκτιμά, αλλά την ίδια ώρα στη Σερβία πληθαίνουν οι φωνές, που τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα. Ο Γκατσίνοβιτς δεν βιάζεται από την πλευρά του, έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του προπονητή της Ένωσης και περιμένει τις τελικές αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν και να γνωστοποιηθούν μετά τη λήξη της σεζόν. Οι πιθανότητες δείχνουν μοιρασμένες, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και απ’ τις περιπτώσεις άλλων παικτών που αγωνίζονται στις μεσοεπιθετικές θέσεις. (SPORTDAY)

*Το ζήτημα της νοοτροπίας είναι το πιο σημαντικό για τον Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος όλη την εβδομάδα μιλάει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του, για να τους προετοιμάσει πνευματικά ενόψει Παναθηναϊκού. Στόχος είναι η ΑΕΚ να δείξει το ίδιο πρόσωπο που έδειξε και στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. (LIVE SPORT)

*Κουίζ: σε ποια σουπερλιγκάτη ομάδα γίνονται εσχάτως δεύτερες σκέψεις για την άκρη του πάγκο ενόψει της νέας σεζόν; (ΩΡΑ)

Φήμες (8/5): «Η τελική λίστα προπονητών στον Παναθηναϊκό – Τι περιμένει ο Γκατσίνοβιτς»