MENU

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Ρέιντζερς στο Ibrox, σε ένα ματς όπου ήταν κατά γενική ομολογία σαφώς ανώτερος των Σκωτσέζων στο 11vs11 και ουσιαστικά η αποβολή του Βαγιαννίδη είναι αυτή που άλλαξε τις ισορροπίες και επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν σε αυτή την επικράτηση.

Ο Ντονάτας Ρούμσας ωστόσο έδειξε ιδιαίτερη... ευαισθησία και στις δύο κάρτες του Βαγιαννίδη, αφού τον τιμώρησε για θέατρο στο πρώτο ημίχρονο, σε μια πτώση για την οποία δεν ζήτησε κάτι ο Έλληνας μπακ, αλλά και για ένα απλό φάουλ στην μεσαία γραμμή, στο οποίο δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση.

Παράλληλα, το «Τριφύλλι» διαμαρτυρήθηκε και για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Γιώργο Κυριακόπουλο μέσα στην περιοχή, σε μια φάση για την οποία δεν είδαμε ποτέ κάποιο κοντινό πλάνο, ενώ ούτε ο VAR φαίνεται πως... συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Λιθουανός ρέφερι πάντως είχε δώσει από πέρσι τα... διαπιστευτήριά του, αφού είχε διευθύνει το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Ελσίνκι, για την League Phase του Conference League. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0, όμως ο Ρούμσας έκανε και πάλι ό,τι περνούσε από το χέρι του, αφού αρνήθηκε να μετρήσει καθαρό γκολ του Τσέριν, με τον αμυντικό των Φινλανδών να απομακρύνει την μπάλα μέσα από το τέρμα!

Κάπως έτσι, έχει καταφέρει να αφήσει το... στίγμα του κάθε φορά που ορίζεται σε αναμέτρηση του «Τριφυλλιού».

Ο Ρούμσας έδειξε... από πέρσι τις διαθέσεις του κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)