Ο δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας, Leon Potuzhek, αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει νέα πρόταση ανανέωσης προς τον νεαρό μεσοεπιθετικό.
«Η υπόθεση τραβάει σε μάκρος, παραμένει πολύ ακριβός. Καμία εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα – παρ’ όλα αυτά, το θέμα παραμένει ανοιχτό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να του προτείνει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028, επιθυμεί να τον κρατήσει ή να τον παραχωρήσει μόνο με υψηλό αντίτιμο. Κι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι τον παρακολουθούν – πέρσι, η πρόταση της Μπενφίκα κοντά στα 18 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της Bild.
Μάλιστα, επικαλείται και το σκηνικό με το φίλο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Ζαλτμπόμελ για να φωτογραφηθεί μαζί του καθώς και την ατάκα που εισέπραξε από τον «Ντέλια» για το μέλλον του, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA.
«Ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν αυτόν τον διάλογο προχθές, και μου επιβεβαιώθηκε από ανθρώπους που ήταν παρόντες στην Ολλανδία. Παρόλα αυτά, η Στουτγκάρδη παραμένει στο παιχνίδι», αναφέρει.