MENU

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τις Σέρρες, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Σα να μπήκε υπνωτισμένος στο παιχνίδι, πιστεύοντας πως αυτό είχε τελειώσει πριν αρχίσει. Ξέχασαν μάλλον πως ο αντίπαλος παίζει για τη σωτηρία του.

Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την επιλογή των γηπεδούχων να μη βρέξουν το χορτάρι. Ο ήδη τραγικός αγωνιστικός χώρος έγινε επικίνδυνος. Το κακό για αυτούς βέβαια ήταν πως δικός τους παίκτης τραυματίστηκε, ελπίζω όχι σοβαρά και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ το γκελ της μπάλας ήταν αυτό που έδωσε την ευκαιρία στον Ντέλια να κλέψει και να σκοράρει. Το κακό για τον ΠΑΟΚ βέβαια, ήταν πως παρουσίασε  μία εικόνα κακού ποδοσφαίρου, αλλά τουλάχιστον πήρε τους βαθμούς και δεν είχε απώλειες.

Επειδή τον Καζία τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, είμαι σίγουρος πως δεν ήταν ο υπεύθυνος που δεν βράχηκε το χορτάρι. Βασικά ξέρω ποιος ήταν αλλά ας αναλάβει τις ευθύνες του. Απλά σήμερα έχασε πολλούς πόντους απ' όλους όσους νιώθουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι των ομάδων.

Ο Γκαρσία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως για τις κόκκινες. Θα ήταν καλύτερο να ενημερώσει τον παίκτη του πως όταν έχει κάρτα, δεν πάει με τον αγκώνα στη διεκδίκηση, όσο για του Δεληγιαννίδη, ο ίδιος ο παίκτης το παραδέχτηκε και ζητούσε συγνώμη από τον Τάισον. Ήταν μία κακή στιγμή, για ένα παιδί που δεν έχει δώσει δικαιώματα και καλό θα ήταν να μείνουμε εκεί. 

Επιστρέφοντας στα ποδοσφαιρικά, για ακόμη ένα παιχνίδι, αυτός που κάνει τη διαφορά είναι ο Ντέλιας. Είναι ο μόνος που έχει καθαρό μυαλό, ο μόνος που με τις ενέργειές του ψάχνει να κάνει κακό - ποδοσφαιρικό - στον αντίπαλο και εν τέλει είναι αυτός που το καταφέρνει. 

Η νοοτροπία του σε συνδυασμό με τις παραστάσεις που έχει αποκτήσει και το ταλέντο του, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό ποδοσφαιρικό μείγμα που δεν έχει ταβάνι.

Σε μία μέρα που υπήρχαν ένας - δύο υποφερτοί σε εικόνα συμπαίκτες του και οι υπόλοιποι δεν κατέβηκαν να παίξουν, ο μικρός ήταν εκεί για να συμμαζέψει ότι μπορούσε.

Τέλος, Σερραίοι να βρίζουν τη Θεσσαλονίκη είναι θλιβερό. Ας ζήσουν με την εκλογή Καραμανλή και ας προσέξουν στο μέλλον να μη κάνουν τα ίδια εγκλήματα.

Το αστείο της υπόθεσης, σήμερα στις Σέρρες, ήταν πως κάτω από το γραφείο του πρώην Υπουργού υπήρχαν αρκετοί αστυνομικοί για προληπτικούς λόγους όμως ουδείς ασχολήθηκε.

Το καθόλου αστείο, είναι πως για μία ακόμα φορά σε αστικά κέντρα η αστυνομία έκανε χρήση χημικών μπροστά σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους. Έφαγε χημικά η μητέρα μου, πενήντα μέτρα πιο πέρα ήταν η γυναίκα μου με 4,5 ετών παιδί συν βρέφος. Και πόσοι άλλοι που πήγαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης εποχής. Την συγκάλυψη της δολοφονίας των παιδιών μας και όχι μόνο.

Αλήθεια ρε μπάτσε. Δεν ντρέπεσαι να συμπεριφέρεσαι έτσι σε ανθρώπους που βγήκαν στον δρόμο και για το δικό σου παιδί; Που υπερασπίζεσαι μία εξουσία που δεν τολμά να πειράξει καν αυτούς που σκότωσαν συνάδελφό σου; Έχετε καταλάβει πόσο πάτο έχετε πιάσει;

Ένας Κωνσταντέλιας, φέρνει την άνοιξη