MENU

Και το όνομα αυτού, Χρήστος Όρκας.

Πρόκειται για έναν απ'τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ και πολύ καιρό για λογαριασμό της Μπόχουμ. Παλιότερα ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια 12 χρόνια ως σκάουτερ της γερμανικής ομάδας.

Οι παλιές (ψαγμένες) σειρές στο χώρο του ποδοσφαίρου, ασφαλώς και θα θυμούνται το σημαντικό ρόλο που έπαιξε για την μεταγραφή του Φάνη Γκέκα στην Μπόχουμ, με τη φανέλα της οποίας ο Έλληνας επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2006-07.

Συγχρόνως, ο ίδιος σκάουτερ έδωσε θετικό report προκειμένου να μετακομίσουν στη Γερμανία και να παίξουν στην Μπόχουμ κι άλλοι παίκτες (Επαλέ, Μίετσελ, Ντρόμπνι) προερχόμενοι από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ειδικότερα για τον Γκέκα όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του και ο άλλοτε διεθνής παίκτης, εκτός από τον σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του στην Μπόχουμ τον βοήθησε να εγκλιματιστεί όντας δίπλα του σε κάθε του βήμα και ενεργώντας μέχρι και ως μεταφραστής του.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/11) το SDNA εντόπισε τα ίχνη του στο ΟΑΚΑ να παρακολουθεί τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Φινλανδία.

Λέτε να τον ξαναδούμε οσονούπω σε κάποιο ελληνικό γήπεδο; Ο χρόνος, θα δείξει.

Ο «κατάσκοπος» της Μπόχουμ στο Ελλάδα – Φινλανδία με το πλούσιο ελληνικό ιστορικό!