MENU

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Ένωση ετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, το Final Four του Intecontinental Cup, έχοντας ως στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και να προσθέσει έναν ακόμα μεγάλο τίτλο στη συλλογή της.

Η εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας του Λούκα Μπάνκι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Βασίλη Καββαδά (τραυματίας) και Νίκο Ρογκαβόπουλο (πήρε εξιτήριο από την Ευρωκλινική Αθηνών), όμως είδε τον Βινς Χάντερ να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα. Έτσι, ο εκρηκτικός σέντερ θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, καθώς δεν επιβάρυνε περαιτέρω τον οργανισμό του ενόψει του ταξιδιού στην Βραζιλία. Άλλωστε, για τον λόγο αυτό δεν πήρε μέρος και στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (12/02, 14:30) από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» με προορισμό το Ρίο, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους στις 11:00 (ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης (13/02). Στις 21:30, την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της «Βασίλισσας» επί βραζιλιάνικου εδάφους, με σκοπό να εξοικειωθεί όσο περισσότερο γίνεται με την «Carioca Arena».

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή (15/02, 22:00): Σαν Λορέντζο – ΑΕΚ

Σάββατο (16/02, 01:00): Φλαμένγκο – Όστιν Σπερς

Κυριακή (17/02, 19:00): Mικρός Τελικός

Κυριακή (17/02, 22:00): Τελικός

Στο Ρίο με Χάντερ η ΑΕΚ!