MENU

Τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά την κατάκτηση της κορυφής είπαν να κατακτήσουν και τις... πίστες καθώς βρέθηκαν για να γιορτάσουν την τεράστια επιτυχία τους στο «Island» όπου ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης ανέλαβε για τις επόμενες ώρες το κοουτσάρισμά τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν το νυχτερινό μαγαζί αργά, μετά τις απονομές και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες και στη συνέχεια ξεφάντωσαν με γνωστές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Η βραδιά τους άνηκε και όπως ήταν φυσικό έκλεψαν την παράσταση με τις επιδόσεις τους στο χορό και στο τραγούδι.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος φημίζεται για τις πλάκες του και είναι η ψυχή αυτής της παρέας. Ο άσος του Παναθηναϊκού δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε το μικρόφωνο και έδωσε το ρυθμό και στους υπόλοιπους, χορεύοντας αγκαλιά με την κούπα.

Από κοντά του και οι Μουράτος, Λούντζης, Δίπλαρος που ξεφάντωσαν ενώ από το γλέντι δεν θα μπορούσε να λείπει το προπονητικό τιμ της Εθνικής καθώς και άλλα μέλη της ομάδας.

Το γλέντι πάντως, δεν θύμιζε όσα έχουμε συνηθίσει, καθώς πέραν της αμέτρητης χαράς για την κατάκτηση της κορυφής, υπήρχε έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα. Κι αυτό διότι αυτή η ομάδα δεν θα ξανασυναντηθεί πλέον παρά μόνο όσοι κληθούν στην Εθνική Ανδρών. Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και του χρόνου είναι οι Λούντζης, Χρηστίδης και Αγραβάνης.

Οι διεθνείς ξεφάντωσαν ως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, με την αποστολή να πετάει στις 15:30 από το Ηράκλειο.

Πρωταθλητές και στο γλέντι οι Νέοι (vid)