MENU

Ως οπαδός του Πάνου Καμμένου φίλοι μου (με κέρδισε όταν μίλησε για τους υδατάνθρακες στο Αιγαίο) είχα πειστεί ότι οι ξένοι μας έβαλαν στο μνημόνιο για να μας πάρουν τα σπίτια, τα λεφτά, τις γυναίκες και τα τατουάζ μας. Ομολογώ ότι ακόμα και εγώ που πιστεύω στους ψεκασμούς και στο φυσικό χρώμα του μαλλιού του Παύλου Χαϊκάλη δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ανεβαίνουμε ένα Γολγοθά πέντε χρόνια τώρα για να χάσει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε χθες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανακοίνωσή του:

«Πειστική απάντηση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δεν μπορεί να υπάρξει! Θα μπορούσα να σταθώ σε όσα έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου το τελευταίο διάστημα, περί συμπόρευσης σε υπόγειες διαδρομές υψηλόβαθμων στελεχών Τραπεζών και κομματικών στελεχών της Κυβέρνησης- που ισοπέδωσε την κοινωνική συνοχή και κατέστρεψε γενιές Ελλήνων-με σκοπό να εξοντώσουν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός». Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία όλο αυτό θα γινόταν ένα πρωτοσέλιδο μούρλια στην «Αυγή». Μιλάμε για αριστερό λόγο που θα τον ζήλευε και ο Τράγκας (όχι ο Κλαουσούρα Τράγκας, ο μνημονιακός, ο Απερτούρα ο αντιμνημονιακός).

Μην το μάθουν μόνο οι Ολυμπιακοί ότι μπήκαμε στο δεύτερο μνημόνιο για να εξοντωθεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιατί προβλέπω δράματα. Στο επόμενο ματς με γερμανική ομάδα αντί να τραγουδάνε το παραδοσιακό «έτσι γαμ@νε αυτοί που σας χρωστάνε» θα το γυρίσουν στο πιο καλαματιανό «Η Γερμανία βγάζει μάγκες, ζήτω η Λάουρα Νάργες». 

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια ο Δημήτρης στην ανακοίνωση κρατάει και μια πισινή: «Αδυνατώ, από την πλευρά μου, να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτές οι συνομωσίες και ότι η Δικαιοσύνη χειραγωγείται, πολύ δε περισσότερο από μια Κυβέρνηση που έχει ήδη τελειώσει». Να μην αδυνατεί καθόλου να το πιστέψει γιατί μου κάνει για σχέδιο της Κυβέρνησης όλο αυτό. Μπορεί δηλαδή οι δεξιοί να έπεισαν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να μπει στο γήπεδο ενώ ήταν τιμωρημένος, για να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός, και να χειραγωγήσουν μετά τη δικαιοσύνη για να το χάσει στα χαρτιά ο ΠΑΟ. Αν έχετε μωρό που δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ να του το διαβάζετε τρεις φορές μετά το βραδινό. Είναι πιο αποτελεσματικό απ’ τη Χιονάτη και τους 7 νάνους.

«Ο κ.Ανδριανός έχει περάσει πλέον στην ιστορία ως ο μοναδικός άνθρωπος που ενώ δεν είχε την παραμικρή ιδέα από αθλητισμό, τοποθέτησε δυναμίτη στα θεμέλιά του και αποπειράθηκε να διαλύσει το μοναδικό υγιές κομμάτι, που δίνει διέξοδο και χαρά στον κόσμο».

Αν σκεφτείτε ότι τα ίδια έλεγε πριν δέκα μέρες στο «Φως» ο Καραπαπάς καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Ανδριανός είναι ο δεύτερος άνθρωπος στην Ελλάδα που κατάφερε να ενώσει τον Παναθηναϊκό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρώτος είναι ο «ανώμαλος τηλεθεατής» που βγήκε στον Τσουκαλά και του είπε ότι είναι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ (ακόμα αντιλαλούνε τα βουνά απ’ το “Άντε γεια” του Τάκη).

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φανερά μετανιωμένος για το λάθος του καταγγέλλει τα σκοτεινά συμφέροντα, την παράγκα του μπάσκετ, τον Χαλβατζάκη και κλείνει με ένα μήνυμα στον ψηφοφόρο-οπαδό:  «Ξέρω ότι και τώρα ο κόσμος είναι μαζί μας. Το έχω ήδη αντιληφθεί από τα μηνύματα στήριξης που φτάνουν διαρκώς σε μένα από κάθε πλευρά της Ελλάδας. Μου ζητάνε να βγουν μπροστά… Τους λέω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε μπροστά και περιμένω να στείλουν το δικό τους μήνυμα με τον τρόπο που αρμόζει στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού».

Με λίγα λόγια να μαυρίσουν το Σαμαρά! Και ευτυχώς που δίνει αυτή την οδηγία γιατί όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν με το ψηφοδέλτιο του Σαμαρά στο χέρι, έτοιμοι να τον ψηφίσουν. Γι’ αυτό στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις του Πρετεντέρη η ΝΔ κονταροχτυπιόταν με το «Ποτάμι» του Θεοδωράκη (πάει για αυτοδυναμία στην “Ανατροπή”).

Από την επόμενη εκπομπή που δεν θα έχει τις ψήφους των οπαδών του ΠΑΟ στο μπάσκετ θα δείτε διαφορά. Μάχη θα δίνει η ΝΔ με τους Έλληνες κυνηγούς και τους Οικολόγους Πράσινους για μια θέση πάνω απ’ το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.     

Τελειώνει τον Σαμαρά ο Δημήτρης!