Η μεγάλη επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη δράση είναι γεγονός, για λογαριασμό του Ιωνικού Affidea. Η ομάδα της Νίκαιας βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Basket League στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.
Για το λόγο αυτό οι Νικαιώτες θέλουν έναν ακόμα σέντερ υψηλού επιπέδου στο ρόστερ τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται σε επαφές με τον Βασίλη Καββαδά, ώστε να τον κάνει δικό της το φετινό καλοκαίρι.
Ο Καββαδάς αποχώρησε από την ΑΕΚ, έπειτα από μια σεζόν στην οποία ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και πλέον αναζητάει το δικό του restart, με την ομάδα του Στέργιου Κουφού να έχει τον παίκτη πολύ ψηλά στη λίστα της.
Οπως αναφέρει η Sportday και όπως είχε αποκαλύψει και το SDNA πριν από μερικές μέρες, τον Καββαδά θέλει πολύ και ο Ηρακλής.