MENU

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του "PAOK24" στον "Libero FM 107,4":

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που επισκέφτηκε την πόλη μας για αυτό το φιλικό. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νίκο Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατσίδη. Συναντηθήκαμε μετά από πολλά χρόνια και ήρθαν στην πόλη μας», σημείωσε αρχικά.

Για την εικόνα που αποκόμισε από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 58-94 επί της Καστοριάς σε αυτό το φιλικό: «Για εμάς είναι νωρίς για συμπεράσματα. Είναι αρκετά νωρίς στην προετοιμασία μας. Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ, έλειπαν και κάποιοι παίκτες. Μου άρεσε ο τρόπος με τον όποιο έπαιζε άμυνα. Είχε στόχο στην επίθεση, ήξερε τι έπαιζε. Μαζί και με τα παιδιά που έλειπαν, έχει κάνει ένα καλό σύνολο και μπορεί να πάει καλά. Και πέρσι πήγε πολύ καλά με την τρίτη θέση, που είναι η υψηλότερη που μπορεί να πάρει στην Ελλάδα, καθώς στις δύο πρώτες θέσεις είναι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ που είναι να παίξει καλό μπάσκετ και αν το είδε αυτό στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου: «Είδα μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Οι δύο πρώτοι είναι απλησίαστοι. Όπως μου είπαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, φέτος θα κοιτάξει και πολύ την Ευρώπη. Όχι ότι δεν τους ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στην Ευρώπη, ακόμη και σε ένα Final Four».

Για το μπάσκετ όταν έπαιζε αυτός στον ΠΑΟΚ και το μπάσκετ της σύγχρονης εποχής: «Τότε ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης στα πάνω τους, αλλά από τότε άλλαξαν τα πράγματα. Και το πρωτάθλημα να πάρει ο ΠΑΟΚ δε θα πάει εκεί που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός! Αυτό το καινούργιο σύστημα δε μπορώ να το καταλάβω. Υπάρχουν τα συμβόλαια. Αν βρει ένα σπόνσορα να ρίξει χρήματα, να κάνει μια ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα, δε μπορεί να παίξει εκεί που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να παίξει προκριματικά και ίσως αυτό να «τρενάρει» κάποιον που θέλει να βάλει χρήματα».

Για το στόχο της Καστοριάς στη φετινή σεζόν: «Έχουμε κάνει μια νεανική ομάδα, φέραμε ένα έμπειρο προπονητή της κατηγορίας. Ο Νίκος Καραγιάννης ασχολείται 17 χρόνια, για αυτό τον επιλέξαμε. Έχουμε κάνει πολύ καλή ομάδα, με νέα παιδιά, 1-2 παίκτες είναι οι πιο μεγάλοι. Η περσινή ομάδα στηριζόταν περισσότερο στην εμπειρία. Φέτος θέλουμε να πάμε ένα σκαλί παραπάνω, σε σχέση με πέρσι και αν μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ για την άνοδο».

Καλόγηρος: «Πολύ καλό σύνολο ο ΠΑΟΚ, μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού του»