Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Πατρινοί θα αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό σημαίνει πως πέραν της... λάμψης των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, θα υπάρξει και επιπλέον επιβάρυνση, καθώς μέχρι τα μέσα Φλεβάρη η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα έχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα.
Ο Πατρινός προπονητής και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν και σε αυτά περιλαμβάνεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο 15χρονος άσος είναι παίκτης που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από το πρότυπο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» των Πατρινών και από τις πρώτες παρουσίες του με την ανδρική ομάδα, την περασμένη σεζόν, κατάφερε να κάνει αίσθηση με τον τρόπο που αγωνίστηκε.
Όλοι στον Προμηθέα έχουν να πουν καλά λόγια για την εικόνα του, εντός και εκτός παρκέ και φέτος αναμένεται να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, καθώς στην Πάτρα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα prospect.
Συν τοις άλλοις, εντός των τειχών άπαντες στέκονται και στην ψυχολογία του νεαρού άσου, η οποία είναι πολύ ανεβασμένη, έπειτα από την παρουσία του στην ανδρική ομάδα την περσινή σεζόν, με τον ίδιο να έχει πάρει παραστάσεις υψηλού επιπέδου αν και βρίσκεται μόλις στο 15ο έτος της ηλικίας του.