Η κα Δαμιανίδης μίλησε στο ΕΡΤnews για την αγάπη της για την Ένωση που ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία, όταν, περίπου 10 ετών, έβγαινε στους δρόμους μαζί με την οικογένειά της για να υποδεχθεί τους φιλάθλους που κατευθύνονταν στο παλιό γήπεδο «Νίκος Γκούμας». Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, η κυρία Καίτη συνέδεσε την ιστορία της οικογένειάς της με την προσφυγική ταυτότητα και την κληρονομιά της ΑΕΚ.
Όπως περιέγραψε, στους Κώστα Παπαχλιμίτζο και Στέλλα Παπαμιχαήλ η αγάπη της για την ομάδα παραμένει αναλλοίωτη μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε την ιδιαίτερη αδυναμία της στον Πέτρο Μάνταλο, στον οποίο έχει προσφέρει ακόμη και ένα κιτρινόμαυρο βραχιολάκι. Η ίδια μίλησε με συγκίνηση για την περίοδο που το παλιό γήπεδο κατεδαφίστηκε, αλλά και για τη χαρά της όταν παρακολουθούσε την ανέγερση του νέου γηπέδου, το οποίο θεωρεί δεύτερο σπίτι της.
Ξεχωριστή στιγμή της συνέντευξης ήταν το μήνυμά της κατά της οπαδικής βίας. «Όχι βία, όχι βία. Αγάπη», τόνισε, καλώντας τους νέους να σέβονται τόσο την ομάδα τους όσο και τους αντιπάλους.
Η κυρία Καίτη αποκάλυψε, τέλος, ότι θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον προπονητή της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος είχε αναφερθεί σε εκείνη σε συνέντευξή του στη σερβική τηλεόραση, αναγνωρίζοντας την αφοσίωσή της. Μάλιστα, δήλωσε πως θα ξεπερνούσε ακόμη και τον φόβο της για το αεροπλάνο, αν ο προπονητής τής προσέφερε ένα εισιτήριο διαρκείας.