MENU

Το SDNA σας είχε ενημερώσει από τις 6 Ιουνίου, και φαίνεται πως πλέον είναι οριστικό.

Ο Κρις Σίνγκλετον θα αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς συμφώνησε με τους «Πράσινους» για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία.

Η πρώτη αποκάλυψη σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση έγινε στις 3 Ιουνίου, ενώ, λίγες μέρες μετά, ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε στο SDNA πως του αρέσει η προοπτική του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών «κόλλησαν» για κάποιο διάστημα, εξαιτίας των σκέψεων που είχε ο Σίνγκλετον για το ΝΒΑ. Όμως, ο έμπειρος άσος δεν έφυγε ποτέ από την κορυφή της λίστας των «Πράσινων», με τις συζητήσεις να ξεκινούν εκ νέου και να έχουν τελικά αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και για την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σίνγκλετον ήταν ένας από τους στυλοβάτες της εξαιρετικής πορείας της Λοκομοτίβ Κουμπάν μέχρι το Final Four της Euroleague, ενώ αγωνίστηκε και στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για τρεις σεζόν, με την φανέλα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

http://www.youtube.com/embed/Gk-NFtczPxQ?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
ΠΑΟ Μεταγραφές: Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Σίνγκλετον (pic,vids)