MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
STOIXIMAN BASKET LEAGUE
Τρίκαλα, Novasports 2&2HD
Τρίκαλα
ΤΡΙΚΑΛΑ
73 64
Καβάλα
ΚΑΒΑΛΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Iσορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Οι ξένοι των δύο ομάδων είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με 11-10 στο 7', αλλά οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Τζήμα πήραν προβάδισμα πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου με σκορ 14-16.

Ντάουελ και Κόντζερ... τράβηξαν το κουπί στο σκοράρισμα στην δεύτερη περίοδο και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους είχαν δώσει στα Τρίκαλα διαφορά οκτώ πόντων (35-28). Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 37-30 και την ομάδα του Φλεβαράκη να έχει επιβάλει το ρυθμό της.

Συνεχίζοντας να βρίσκουν σκορ από τους Αμερικανούς, τα Τρίκαλα κρατούσαν την Καβάλα σε απόσταση ασφαλείας. Ενα 0-5 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου έφερε την Καβάλα σε απόσταση δύο πόντων (55-53) με τον Κοστόφ να έχει φτάσει τους 14 πόντους.

O Γιαννακίδης, με μεγάλο τρίποντο, μείωσε σε 60-59 πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Ο ίδιος παίκτης ευστόχησε ξανά για την ισοφάριση (62-62) τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Σε εκείνο το σημείο, ο Κόντζερ το... πήρε πάνω και με... συμπλήρωμα το τρίποντο του Βίγιαλμσον έγραψαν το 70-62. Η κατάσταση δεν άλλαξε και τα Τρίκαλα επικράτησαν με σκορ 73-64.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Βίγιαλμσον που αποχωρεί από τα Τρίκαλα για την Νίμπουρκ.

Ο MVP: O Nτεμέτριους Κόντζερ ήταν επιβλητικός και με νταμπλ νταμπλ (19 π., 10 ριμπ.) ήταν ο κορυφαίος των νικητών.

Ο Σκληρός: Το δίδυμο των Ντόουελ (17 π.) και Σόκο (13 π., 10 ριμπ.) αποτέλεσαν άξιους συμπαραστάτες στην προσπάθεια για τη νίκη των Τρικαλινών.

Ο Πεσμένος: Ο Χρήστος Ταπούτος είχε ξεχωρίσει στη νίκη των Τρικάλων στην πρεμιέρα, αλλά στο σημερινό παιχνίδι είχε 2 πόντους με 1/8 προσπάθειες.

Η Στιγμή: Το 8-0 που... έτρεξαν τα Τρίκαλα, όταν η Καβάλα ισοφάρισε σε 62-62.

Η Γκέλα: Το γεγονός πως η Καβάλα... λύγισε, όταν είχε καταφέρει να ισοφαρίσε.

H διαιτησία: Το διαιτητικό τρίο δεν απασχόλησε στην αναμέτρηση, αφού τα Τρίκαλα πήραν μία καθαρή νίκη.

Η Εξέδρα: Ως συνήθως, αρκετός κόσμος στο κλειστό των Τρικάλων έστω και αν το παιχνίδι δεν ήταν το πιο... εμπορικό από αυτά που θα δώσει φέτος η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.

Τρίκαλα - Καβάλα 73-64