MENU

Οι παίκτες της και το προπονητικό επιτελείο της Αναντολού Εφές στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς του τουρκικού πρωταθλήματος αποσύρθηκαν για περίπου 5 λεπτά στα αποδυτήρια του Αμπντί Ιπέκτσι - ύστερα από... προεδρική εντολή - κι έδειξαν με αυτόν τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας τους για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Τουντσάι Όζιλχαν στα μισά σχεδόν της δεύτερης περιόδου και με το σκορ να είναι στο 35-28, έδωσε εντολή στον τζένεραλ μάνατζερ, Αλπέρ Γιλμάζ οι παίκτες και οι προπονητές να αποσυρθούν στα αποδυτήρια. Η Εφές με αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκφράσει τα παράπονά της για τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, καθώς η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ύστερα από περίπου 5 λεπτά παραμονής στα αποδυτήρια επέστρεψε στο παρκέ.

Η Αναντολού Εφές πάντως κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να πάρει τη νίκη που την διατηρεί... ζωντανή σειρά έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντέρικ Μπράουντ. Ο Αμερικανός παόυερ φόργουορντ σημείωσε 23 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα προλαβαίνοντας το χρονόμετρο. Επίσης, πολύ καλή για τους νικήτες ήταν και η παρουσία του Τσέντι Οσμάν (11π., 9ρ.) και του Μπράιαντ Ντάνστον (10π., 9ρ.). Ο Μάικλ Ρολ (12π., 6ρ., 4ασ.) και ο Βλάντιμιρ Στίματς (12π., 8ρ.) ξεχώρισαν από την πλευρά της Μπεσίκτας.

Δεκάλεπτα: 23-19, 36-35, 51-52, 66-65

https://t.co/trYX6advcB
Εφυγε από το γήπεδο η Εφές, αλλά... νίκησε! (vid)