MENU

Μια συνεργασία που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει... χαμό μέσα από το κατάστημα του «BSTΝ». Η Adidas λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων, τα οποία είναι αφιερωμένα στην μπασκετική κληρονομιά της Ευρώπης.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, πρόκειται για μια σειρά αφιερωμένη στην κουλτούρα της ομάδας και τους ιδρυτές της. Προφανώς, τα προϊόντα της θα είναι limited edition και... όποιος προλάβει, πρόλαβε!

Για την ακρίβεια, οι δύο πρώτες σειρές θα αφορούν τον Παναθηναϊκό, τον οποίον η εταιρεία χαρακτηρίζει ως την πιο παρασημοφορημένη ομάδα της Ευρώπης και την Γιουγκοπλάστικα.

Το παπούτσι που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου αντιπροσωπεύει την σπουδαία ιστορία του «τριφυλλιού» και θα λέγεται: Adidas x BSTN Forum '84 Low. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα αναγράφεται πως είναι αφιερωμένο στον «βασιλιά της Ευρώπης» και θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο της ομάδας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και ένα βιβλίο για την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, το οποίο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις του Δημήτρη Διαμαντίδη, του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Τόσο τα παπούτσια όσο και το βιβλίο θα βγουν στη διάθεση του κοινού στις 00:01 την επόμενη Παρασκευή (7/5), επομένως όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι stand by!

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ

Τρομερό: Το αριστούργημα της Adidas για την μπασκετική κληρονομιά του Παναθηναϊκού! (pics)