MENU

Ο Greak Freak πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Χιτ, ξεκινώντας νικηφόρα την pre-season του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο «Athletic», εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλίμα που συνάντησε στον οργανισμό από την πρώτη στιγμή, ενώ μίλησε και για το πότε σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ. 

«Χθες είχαμε ένα meeting. Ήταν από τα πιο συναρπαστικά meeting. Εκεί ήταν δύο μέλη των Navy Seals (η κύρια επίλεκτη δύναμη ειδικών επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών) και μας έλεγαν την ιστορία τους, ενώ εμείς κάναμε πους-απς. Είναι αληθινό, το αγαπάω, μου προκαλεί ανατριχίλα. Είναι σαν να είμαι ζωντανός ξανά».

Και συνέχισε, μιλώντας για την ηλικία του και πόσα χρόνια ακόμα μπορεί να αγωνιστει στο ΝΒΑ: «Παίζω 13 χρόνια στο ΝΒΑ και παίζω δυνατά. Έτσι είμαι, δεν με αναγκάζει κάποιος να παίξω δυνατά. Πάντα ήμουν ικανός να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είμαι 31, αλλά δεν είναι 35 ή 36 και να σκέφτομαι ότι πρέπει να ελαττώσω ταχύτητα. Βλέπεις τον Ντουράντ, έγινε 38. Ξέρω ότι έχω 5-6 καλά χρόνια».

Αντετοκούνμπο για τους Χιτ: «Είναι σαν να είμαι ζωντανός ξανά»