MENU

Έχουν περάσει 36 ημέρες από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι αντιμετώπιζε τη Σουόνσι σε μια αναμέτρηση που «σημαδεύτηκε» από τα πολλά παράπονα του Πορτογάλου προπονητή προς το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ειδικά προς την Καρνέιρο. Η γιατρός παραμένει στον σύλλογο, αλλά υποχρεώθηκε σε... αργία και έτσι τον τελευταίο μήνα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι να βρεθεί μια κοινή συναινέσει λύση.

Υπό τις πιέσεις της συζύγου του, Ντάσα Ζούκοβα, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, «αναγκάστηκε» να πάρει θέση στη διαμάχη, αν και στην αρχή πρόθεσή του ήταν να παραμείνει αμέτοχος και να αφήσει τον χρόνο να κυλήσει. Ωστόσο, το «πες πες» της Ζούκοβα υποχρέωσε τον Ρώσο μεγιστάνα όχι μόνο να μιλήσει στον Μουρίνιο για το θέμα, αλλά και να του εκφράσει την επιθυμία να ζητήσει συγγνώμη από την Καρνέιρο, κυρίως για τις ύβρεις που εκστόμισε εναντίον της μετά το τέλος του αγώνα με τη Σουόνσι.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η «Daily Mail», ο Αμπράμοβιτς δεν θα ήθελε να βρεθεί η Τσέλσι σε δικαστική διαμάχη με τη γιατρό, κάτι που μπορεί να του κοστίσει όχι μόνο εκατομμύρια ευρώ, αλλά και τον διασυρμό για σεξιστική συμπεριφορά. Την ίδια ώρα, έντονη είναι η δυσαρέσκεια και πολλών συζύγων των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι, οι οποίες δεν δίστασαν να επικοινωνήσουν με την Καρνέιρο και να της εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Αμπράμοβιτς: «Ζοζέ, ζήτα συγγνώμη από την Καρνέιρο»