MENU

«14 Φλεβάρη πάντοτε μαζί μακάρι», λέει μια επιτυχία του Νίνο. Δυστυχώς, όμως, η σημερινή μέρα δεν θα τους βρει όλους μαζί και ευτυχισμένους. Υπάρχουν έρωτες που άντεξαν στο χρόνο, άλλοι που δεν… πέτυχαν και άλλοι που δεν κράτησαν περισσότερο από μια εβδομάδα.

Το sdna σας παρουσιάζει 14 διαφορετικούς έρωτες και ευχόμαστε του χρόνου τέτοια μέρα να γράφουμε πάλι για τους ίδιους, αλλά και γι’ αυτούς που τελικά φέτος θα γιορτάσουν μόνο με αναμνήσεις…

Θανάσης Παπάζογλου - Βασιλική Τσιρογιάννη

Κατάγονται και οι δυο από την πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη. Εκεί έγινε και η γνωριμία τους. Ο λόγος για τον Θανάση Παπάζογλου και την Βασιλική Τσιρογιάννη. Ο 26χρονος επιθετικός του Ατρομήτου και η Σταρ Ελλάς 2012 γνωρίστηκαν πριν από 3,5 χρόνια όταν εκείνος ήταν ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ. Έπειτα μετακόμισε στην Κρήτη για χάρη του ΟΦΗ αλλά η σχέση τους δεν τελείωσε. Αντίθετα τους «έδεσε» ακόμη περισσότερο και όπως φάνηκε τους βγήκε σε καλό. Πλέον συγκατοικούν μαζί στην Αθήνα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παναγιώτης Ταχτσίδης - Ζέτα Θεοδωροπούλου

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και όλοι μιλούσαν για έναν θυελλώδη έρωτα. Είχαν προηγηθεί αρκετές αποτυχημένες σχέσεις και για τους δυο και μόλις έγιναν ζευγάρι πίστεψαν πως βρήκαν επιτέλους την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Ο ερχομός όμως του 2015 άλλαξε λίγο τα σχέδια τους. Μάλλον άλλαξε το μυαλό του ποδοσφαιριστή της Ελλάς Βερόνα, καθώς ένα πρωί ξύπνησε και είπε να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση. Ίσως και να υπάρξει επανασύνδεση, ο χρόνος όμως θα δείξει.

Γιώργος Τζαβέλλας - Αθηνά Πικράκη

Ποιος είπε ότι αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανά κολλάει; Δεν ξέρουν προφανώς για τον έρωτα του Γιώργου Τζαβέλλα και της Αθηνάς Πικράκη. Ο 27χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μόλις τέσσερις μήνες στο πλευρό της Μις Ελλάς, ωστόσο πρόλαβαν να χωρίσουν αρκετές φορές αλλά πάντα υπήρχε επανασύνδεση. Το τελευταίο διάστημα δεν υπήρξε ούτε ένας ψίθυρος για χωρισμό και όλα δείχνουν πως όσα σύννεφα και να υπήρχαν στη σχέση τους ξεπεράστηκαν. Φτου φτου, μην τους ματιάσουμε!

Σάββας Γκέντσογλου - Αγγελική Ηλιάδη

Ένας έρωτας που έχει… παίξει πολύ σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Είναι μαζί από το 2013 και έχουν ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι. Ο Σάββας Γκέντσογλου, αν και μόλις 24 χρονών, φαίνεται πως βρήκε τον απόλυτο έρωτα στην 38χρονη Αγγελική Ηλιάδη η οποία του ξύπνησε το… πατρικό ένστικτο. Οσονούπω θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας…

Εστεμπάν Μπατίστα - Ελεονώρα Μελέτη

Οι συχνές της επισκέψεις στο ΟΑΚΑ είχαν αρχίσει να προκαλούν αναπάντητα ερωτηματικά. Γιατί η Ελεονώρα Μελέτη δεν χάνει αγώνα του μπασκετικού Παναθηναϊκού; Υπάρχει ειδύλλιο με κάποιον αθλητή; Τελικά ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι στο πλευρό του Εστεμπάν Μπατίστα ή όχι; Δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους, κανείς όμως δεν ξέρει την αλήθεια εκτός από αυτούς. Μακάρι όμως να ισχύει, μας αρέσει να βλέπουμε ευτυχισμένους ανθρώπους.

Νίκος Παντίδος - Εριέττα Κούρκουλου, Λάουρα Νάργες

Δεν τον προλαβαίνουμε, αλλά είναι ωραίο αγόρι και έχει πέραση στις γυναίκες. Ο Νίκος Παντίδος το περασμένο καλοκαίρι γνώρισε από κοινή παρέα την Εριέττα Κούρκουλου. Σύμφωνα με τις φήμες, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εμείς να πούμε έρωτας της μιας εβδομάδας καθώς πάνω κάτω τόσο κράτησε το love story τους. Ο παίκτης του Πανιωνίου από την καστανή όμως, πέρασε αμέσως στην ξανθιά και συγκεκριμένα στην Λάουρα Νάργες. Αρκετά δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν από κανέναν. Ίσως γιατί και αυτός ο δεσμός ήταν σύντομος και είχε την ίδια κατάληξη με τον προηγούμενο.

Γιώργος Πρίντεζης - Βιβή Τσιάμη

Είναι μαζί περισσότερο από πέντε χρόνια και παρότι διάφορα δημοσιεύματα θέλουν να τους χωρίζουν εκείνοι δεν τους κάνουν το χατίρι. Ο Γιώργος Πρίντεζης και η Βιβή Τσιάμη είναι από τα ζευγάρια που δείχνουν ότι αντέχουν στο χρόνο, καθώς και αυτοί είχαν αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα αλλά τα ξεπερνούσαν. Ο έρωτας τους είναι πιο δυνατός από οτιδήποτε άλλο. Τα αποτελέσματα τουλάχιστον αυτό δείχνουν!

Κλάους Αθανασιάδης - Δώρα Γκουγκούση

Τα social media μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλους έρωτες. Εμείς σας έχουμε ένα παράδειγμα, τον Κλάους Αθανασιάδη με τη Δώρα Γκουγκούση. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης πριν από δυο χρόνια και αμέσως την.. πάτησε ο ένας με τον άλλο. Εκείνος μένει Θεσσαλονίκη, αυτή Αθήνα αλλά δεν τους ενοχλεί καθόλου η απόσταση. Νέα παιδιά είναι, έχουν όρεξη για ταξίδια και όποτε βρίσκουν χρόνο τον περνούν μαζί.

Νάνο Γκονζάλες - Βανέσα

Ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας στην Ισπανία το άλλο του μισό. Δεν γινόταν όμως διαφορετικά καθώς εκείνη είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Νάνο Γκονζάλες και η Βανέσα πέρασαν δύσκολους μήνες μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά τελικά η απόσταση δεν στάθηκε αφορμή για να χωρίσουν οριστικά. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι τρελά ερωτευμένος με την μελαχρινή κοπέλα του, την οποία έφερε στην Ελλάδα προκειμένου να ζήσουν μαζί.

Γιάννης Μανιάτης - Ιωάννα Γαλλή

Αυτή η σχέση μόνο θυελλώδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Τους λόγους λίγο πολύ όλοι θα τους θυμάστε, ας μην ξύνουμε πληγές. Σημασία έχει το τώρα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού και η ξανθιά σύζυγος του είναι παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια και σκέφτονται σύντομα να αποκτήσουν το πρώτο παιδάκι τους. Με το καλό…

Παναγιώτης Κονέ - Χριστίνα Στεφανίδη

Είναι και αυτός ένας έρωτας που μετράει αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα 4,5! Αναφερόμαστε στον Παναγιώτη Κονέ και την Χριστίνα Στεφανίδη. Το… κονέ έγινε μέσω κοινών φίλων σε νυχτερινό μαγαζί και από εκείνο το βράδυ είναι μαζί. Το μοντέλο μάλιστα από την πρώτη στιγμή εγκατέλειψε την καριέρα του στην Ελλάδα, για να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό. Ακούγεται ότι σύντομα θα φάμε κουφέτα.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Ξανθή Σταμουλάκη

Ήταν μόλις 18 χρονών και εκείνη 16. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Σωκράτης έφυγε τότε από την ΑΕΚ για να πάει δανεικός στη Νίκη Βόλου. Ο μπαμπάς της Ξανθής ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα της Μαγνησίας και έτσι ήρθαν κοντά. Όπως και η Χριστίνα Στεφανίδη, έτσι και αυτή όταν χρειάστηκε ακολούθησε τον καλό της στο εξωτερικό χωρίς δεύτερη σκέψη. Το περασμένο καλοκαίρι έχοντας συμπληρώσει οκτώ χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον Φεβρουάριο του 2014 κρατούν και στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδάκι τους.

Αβραάμ Παπαδόπουλος - Τζοάννα Δέδη

Οκτώ χρόνια έχει συμπληρώσει και η σχέση του Αβραάμ Παπαδόπουλου με την Τζοάννα Δέδη. Ο κουμπάρος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παντρεύτηκε επίσης το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένο τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη. Η γοητευτική σύζυγος του Αβραάμ αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο στο φιλικό της περιβάλλον δεν σταματάει να λέει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του.

Γιώργος Σαμαράς - Ελένη Φουρέιρα

Τα δημοσιεύματα υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Πού είναι ο γάμος και τα κουφέτα που περιμέναμε από τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα; Δεν λέμε πως ο έρωτας που έζησαν δεν ήταν αληθινός, άλλα τα γεγονότα δυστυχώς άλλα δείχνουν. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια χώρισε με τον διεθνή επιθετικό και θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο με κάποιον άλλο. Πού θα πάει, ίσως σύντομα βρει και ο Γιώργος την αντικαταστάτρια της Ελένης και ο έρωτας τους να είναι πιο δυνατός από αυτός που έζησε με την επιτυχημένη αοιδό.

Ακόμα 14 αποχρώσεις του έρωτα! (pics)