MENU

Στην 024, στις 17:35, στην κορυφαία κούρσα της ημέρας, ο τρομερός τριετής Churchill (5) κοντράρεται με τον ισχυρό τετραετή Ulysses (3) αλλά και τον τριετή εκπρόσωπο της Γκοντόλφιν, τον Barney Roy (4).

Ολο το πρόγραμμα στο Γιόρκ περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Εκτός από την Group 1 ιπποδρομία, στην οποία αναφερθήκαμε, υπάρχει μια κούρσα Group ΙΙΙ, ενώ οι άλλες τέσσερις είναι Group ΙΙ.

Η 020, ένα χάντικαπ Κλάσης C, είναι η καλύτερη κούρσα από το SCOTTSVILLE όπου οι πολλές συμμετοχές στις κούρσες του δυσκολεύουν σημαντικά την τελική επιλογή.

Φαινομενικά, στις τρεις πρώτες κούρσες από τη Νότιο Αφρική θα πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις αφίξεις τα άλογα με το Νο 1. Βέβαια, αυτά όλα, πάνω σε μια κούρσα καταργούνται. Εκεί, μετρά πιο άλογο έχει στα τελευταία μέτρα τις απαραίτητες δυνάμεις να προηγηθεί των αντιπάλων του.

Στα 20 μέτρα από το τέρμα, πολλά άλογα δείχνουν ότι μπορούν να κερδίσουν μα μόνο ένα, τελικά, τα καταφέρνει!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ

018: Κούρσα Group III για ίππους δύο ετών όπου διαγωνίζονται ακριβοαγορασμένα πουλάρια για το πρώτο σημαντικό (90.000 λίρες) έπαθλο της καριέρας τους. Οι επτά από τους 11 συμμετέχοντες έρχονται από νίκη και ο οποιοσδήποτε μπορεί να παρουσιάσει εξέλιξη. Φαινομενικά, θα πάμε για μια μάχη των Fleet Review (5), James Garfield (6), Dee Ex Bee (4) για τη νίκη. Θέση στην άφιξη μπορεί να καταλάβουν οι Wells Farhh Go (10) και Beatbox Rhythm (1).

020: Τρία άλογα έχουν εμφανή ανωτερότητα σε αυτό το Χάντικαπ Κλάσης C στα 1.400 μέτρα. Η μοναδική φοράδα της κούρσας, FLYING SILVER (2), ο HEAD HONCHO (3) και ο BENGAL BOY (7) έχουν διαγωνιστεί και έχουν διακριθεί στο παρελθόν σε πολύ ανώτερους ομίλους. Για τις πίσω θέσεις υπολογίζονται οι MASTER OF MISCHIEF (9) και CAPTAIN OF ROCK (4).

021: Τρομερή Group ΙΙ κούρσα για τριετείς στα 2.400 μέτρα όπου έχουμε το εντυπωσιακό φαινόμενο σε οκτώ συμμετέχοντες ίππους να κοντράρονται τέσσερα παιδιά του Frankel και άλλα τρία του Galileo. Σύγκρουση Ο Μπράιαν (4, 7, 8) με Γκόσντεν (3), αλλά και Γκοντόλφιν (1). Θα δώσουμε πρώτη τύχη στον Cracksman (3) που ιππεύεται από τον Ντετόρι και θα παλέψει με τον Khalidi (5) που έχει 4 νίκες και 5 πλασέ σε 11 συμμετοχές και, κυρίως, με τον Venice Beach (8) που ιππεύεται από τον Ράιαν Μουρ. Ο Mirage Dancer (6), που επιστρέφει σιγά – σιγά στις κούρσες και ο Douglas Macarthur (4), συμπληρώνουν τις επιλογές μας.

024: Θα δώσουμε πρώτη τύχη στον εκπρόσωπο της Γκοντόλφιν, Barney Roy (4) που έχασε για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου από τον Ulysses (3) σε μικρότερη απόσταση στο Ασκοτ, αλλά και μετράει μια ήττα και μια νίκη επί του Churchill (5). Η παρουσία της φοράδας Shutter Speed (7) που καβαλάει ο Ντετόρι θα ήταν ο ιδανικός για να πληρώσει καλά το τρικάστ. Δεν αγνοείται και ο δεύτερος τρόφιμος του Ο Μπράιαν, ο Cliffs Of Moher (6).

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου καθώς και οι επιλογές της ομάδας του SDNA.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Η μάχη του YORK για το 1.000.000 ευρώ!