MENU

Το απόγευμα της Παρασκευής, Αργεντινός δημοσιογράφος, έγραψε ότι ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρώτη πρόταση της Ιντεπεντιέντε ύψους 1 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Φελίπε Πάρντο και πώς ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος ο Κολομβιανός μίλησε στην εκπομπή «Crack Deportivo» του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Genesis 970», επιβεβαίωσε πως όντως έχει μιλήσει με τον προπονητή του αργεντίνικου συλλόγου ωστόσο επεσήμανε πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση τον έχει ο Ολυμπιακός.

«Έχουν υπάρξει επαφές με την Ιντεπεντιέντε αλλά τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζει μόνο ο μάνατζέρ μου. Θα ήταν πολύ καλό να παίξω στην Αργεντινή όμως εγώ το μόνο που ξέρω στην παρούσα φάση είναι ότι υπάρχει απλώς ενδιαφέρον για μένα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου όμως τώρα και ελπίζω να παίξω στο αυριανό παιχνίδι (σ.σ. με τη Λαμία). Μίλησα με τον Αριέλ Ολάν (σ.σ. τον προπονητή της Ιντεπεντιέντε), συστηθήκαμε, είπαμε κάποια γενικά πράγματα αλλά τίποτα περισσότερο. Μου εξέφρασε το ενδιαφέρον του και είπε ότι θα μιλήσει και με τον μάνατζέρ μου».

Από εκεί και πέρα όμως ο 24χρονος εξτρέμ επεσήμανε ότι στην παρούσα φάση παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος και θα αποφασίσει για την υπόθεση: «Τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα συμβεί, αφήνω τα πάντα στην ομάδα και τον μάνατζέρ μου. Γνωρίζω ότι η Ιντεπεντιέντε είναι μια σπουδαία ομάδα με υπέροχους οπαδούς, όμως τώρα το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο Ολυμπιακός, το ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League. Ανάλογα το τι θα αποφασίσει η ομάδα μου, θα δούμε τι θα γίνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πιθανότερο σενάριο για μια πιθανή συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Ιντεπεντιέντε για τον Πάρντο θα είναι για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Πάρντο: «Μίλησα με την Ιντεπεντιέντε, αποφασίζει ο Ολυμπιακός»