MENU

Λουκ Στιλ: Οταν τον χρειάστηκε η ομάδα έκανε το καθήκον του, αποκρούοντας το τετ α τετ με τον Γιάννου στο 76' λίγο μετά το γκολ του Καρέλη. Ηταν σταθερός και ενέπνεε εμπιστοσύνη στην άμυνά του.

Γενς Βέμερ: Μέτρια παρουσία εάν αναλογιστεί κανείς το διάστημα της απραξίας του. Εμοιαζε έξω απ΄ τα νερά του σε επίπεδο συνεργασιών, είχε κάποια ανεβάσματα αλλά και στιγμές αδράνειας τακτικά και κυρίως ανασταλτικά. Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του.

Σέρχιο Σάντσεθ: Ηγετική η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας, δεν είχε προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα ενώ προσπάθησε αρκετές φορές να φτιάξει το παιχνίδι από πίσω. Κάποιες στιγμές αδράνειας πρέπει να τις βελτιώσει.

Γιώργος Κουτρουμπής: Θετική η παρουσία του με δεδομένο ότι είχε καιρό να αγωνιστεί, καθώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τον Γιάννου και προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Νάνο: Με πολλές θετικές ενέργειες στο δημιουργικό σκέλος όσον αφορά στα ανεβάσματά του, αλλά και με κάποια προβλήματα ανασταλτικά, δίχως πάντως να κάνει ιδιαίτερα λάθη. Σίγουρα μπορεί περισσότερα.

Μάικλ Εσιέν: Μακράν το καλύτερό του ματς με την πράσινη φανέλα και ειδικά μέχρι το 70' ήταν εξαιρετικός σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, όντας ο παίκτης που δέσποζε στον αγωνιστικό χώρο από τις δύο ομάδες. Σαφώς ανεβασμένος στα τρεξίματα και τις μονομαχίες, με ελάχιστα λάθη και με μπαλιά για Οσκαρ στον Καλτσά στο τετ α τετ του 53ου λεπτού. Το πλέον ελπιδοφόρο είναι ότι όσο περνούν τα ματς θα ανεβάζει τα στάνταρ απόδοσής του.

Κάρλος Ζέκα: Με αμέτρητα χιλιόμετρα από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς πολλά λάθη, κάλυπτε παντού "τρύπες" με το τρέξιμό του και έπνιγε τον αντίπαλο με το πρέσινγκ του. Ο γνωστός Ζέκα, χωρίς μάλιστα πολλά λάθη και περιττές ενέργειες.

Ντάνιελ Πράνιτς: Μέτρια η παρουσία του Κροάτη που έβγαλε ψυχή και συγκέντρωση, κάνοντας ταυτόχρονα αρκετά λάθη. Δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό ήταν ωστόσο άψογος τακτικά και ήταν περισσότερα τα θετικά απ' τα αρνητικά στο αποψινό του ματς.

Μεχντί Αμπεϊντ: Απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα έγινε σωστά αλλαγή από τον Στραματσόνι με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται, αλλά όλοι ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει όταν βρει τον καλό του εαυτό.

Μλάντεν Πέτριτς: Ο Στραματσόνι τον έριξε στην ενδεκάδα προσδοκώντας απ' αυτόν να σπάει τη μπάλα με την άρτια τεχνική του και να δημιουργεί ρήγματα στο κέντρο άμυνας του Αστέρα και στο δεύτερο ημίχρονο αντεπεξήλθε στο ρόλο του.

Νίκος Καρέλης: Ο λυτρωτής του Παναθηναϊκού (και) στο αποψινό ματς με τον Αστέρα, με το γκολ που πέτυχε στο 72ο λεπτό, δείγμα του πόσο σημαντικός παίκτης έχει γίνει για το Τριφύλλι. "Καθάρισε" ένα ακόμη ματς στο οποίο απουσίαζε ο Μπεργκ, δίνοντας και την ασίστ στο γκολ του Καλτσά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ψεγάδι η ευκαιρία που χάνει στο 84' να κλειδώσει νωρίτερα το ματς.

Νίκος Καλτσάς: Καλώς τον κι ας άργησε! Μπήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και άλλαξε με την παρουσία του τις ισορροπίες του ματς. Εδωσε πνοή στη δεξιά πλευρά, έβγαλε τσαμπουκά, ήταν μέσα στις φάσεις και πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, μέσα σε ένα ημίχρονο.

Νίκος Μαρινάκης: Μπήκε στη θέση του Βέμερ που είχε κουραστεί και αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του ρόλου του στο σύντομο διάστημα που αγωνίστηκε.

Στάθης Ταυλαρίδης: Επαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί επί της ουσίας.

Σούπερ Εσιέν, killer ο Καρέλης