MENU

Στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογιέτ επεσήμανε -απόλυτα λογικά- ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει τα χρονιά περιθώρια για να δουλέψει σε αγωνιστικό επίπεδο με τους ποδοσφαιριστές του και κατά συνέπεια τη... δική του ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η δήλωση του Ουρουγουανού προπονητή «φωτογράφησε» την πρόθεσή του να... κινηθεί στα σίγουρα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και αυτή τη σκέψη φανέρωσε και στην σημερινή προπόνηση, δείχνοντας ότι προσανατολίζεται να διατηρήσει τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ με Ηρακλή και Ξάνθη. Για την ακρίβεια, την ενδεκάδα του αγώνα απέναντι στον Γηραιό, με μοναδική αλλαγή τον Κρισάντους στην επίθεση αντί του -τραυματία- Αραβίδη (έκανε και σήμερα ατομικό).

Βάσει όσων έδειξε ο Πογιέτ, η ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Λεωφόρο αναμένεται να έχει τον Μπαρόχα στο τέρμα, τους Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Γκάλο στην άμυνα, τους Γιόχανσον, Σιμόες ως αμυντικούς χαφ, τους Βάργκας, Μάνταλο, Μπαρμπόσα στην μεσοεπιθετική γραμμή και τον Κρισάντους σε θέση φορ. Χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται ποτέ το ενδεχόμενο κάποιας... έκπληξης της τελευταίας στιγμής.

Πάει στα... γνωστά ο Πογιέτ για Λεωφόρο