MENU

Ο μέσος της Λίβερπουλ έχει ακόμα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και όλοι αναρωτιούνται αν τελικά θα παραμείνει ή αν θα φύγει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Μπορεί να μείνει άλλον ένα χρόνο στη Λίβερπουλ αλλά μετά να αποχωρίσει ως ελεύθερος. Η ομάδα του λιμανιού τότε δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος από τον παίκτη.

Η αλήθεια είναι πως η αξία του Άλεν έχει ανέβει τον τελευταίο μήνα εξαιτίας των πολύ καλών εμφανίσεων του παίκτη στο Euro.

Ο Άλεν ήταν από τους πυλώνες της ομάδας του Κόουλμαν φτάνοντας με την ομάδα της Ουαλίας στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Μοίρασε μία ασίστ ενώ κατά μέσο όρο είχε τρία κλεψίματα ανά αγώνα και τις περισσότερες πάσες από κάθε άλλον συμπαίκτη του (201).

Ο Κλοπ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: « Θα βρούμε μία λύση, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα» για να συνεχίσει, « προφανώς ο Άλεν είναι ένας καλός παίκτης, ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία περί τούτου. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να βρούμε λύσεις, να μιλήσουμε με τον παίκτη και να τον ρωτήσουμε τι θέλει».

Κλοπ:« Το θέμα με τον Άλεν πρέπει να λυθεί»