MENU

Μετά το θρίαμβο στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου οι Πορτογάλοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, οι Ίβηρες θέτουν νέο στόχο...

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA τονίζοντας ότι έχει... ανοίξει η όρεξη και στον ίδιο, αλλά και στους ποδοσφαιριστές για ακόμα έναν τίτλο.

«Θα πάμε στη Ρωσία με στόχο το τρόπαιο. Είναι μια σημαντική διοργάνωση, που φέρνει κοντά όλες τις πρωταθλήτριες των ηπείρων» ήταν τα λόγια του Σάντος, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να θυμηθεί το... έπος της Γαλλίας.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαρούμενος ήμουν μετά τη νίκη μας. Ήταν κάτι για το οποίο πάλευε η χώρα μας για πολλά χρόνια. Όλοι μας, παίκτες, προπονητές και σταφ ήρθαμε πολύ κοντά και αναπτύξαμε ένα πολύ ισχυρό ομαδικό πνεύμα. Αυτό που έκανε τη διαφορά και μας βοήθησε να φτάσουμε στον τίτλο ήταν δύο παράγοντες που συνδυάστηκαν: η ποιότητα των παικτών και η τακτική μας σε συνδυασμό με την ομαδικότητα. Όταν φτάσαμε στη Γαλλία, ήξερα ότι οι παίκτες μου μπορούν να φύγουν νικητές» δήλωσε ο 62χρονος προπονητής.

Όσο για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον τελικό του EURO; «Ετοιμάζεις μια στρατηγική για τον τελικό και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεις και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Και ξαφνικά τον χάνεις» σχολίασε ο Σάντος.

Σάντος: «Τώρα πάμε να πάρουμε το Confederations Cup» (vid)