MENU

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Σελήνη τώρα, από τον Σκορπιό, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επίσης εβρισκόμενος στον Σκορπιό, είσαστε έτοιμοι για πολύ μεγαλύτερες και πιο άμεσες κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Έχετε ερωτισμό και αυτή της στιγμή έχετε πραγματικά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ως προς το να τον εξωτερικεύεστε. Αξιοποιήστε καταλλήλως και δραστήρια την ημέρα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με την σύνοδο του Ηλίου με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο Ερμή να συνεχίζει να επηρεάζει επίσης πολύ δυναμικά και σήμερα, αξιοποιήστε την ευκαιρία για περισσότερη δράση .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να εισέρχεται τώρα στον ζωδιακό αστερισμό του Σκορπιού, έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιήσετε ένα μυστήριο που σταδιακά σας περιβάλλει,

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος δυναμικά συνεχίζει να ασκεί σε εσάς την επιρροή του μέσα από την σύνοδό του με τον ανάδρομο Ερμή. Μην αγχωθείτε στο να πάρετε ακόμα τελικές αποφάσεις .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο Ήλιος ασκεί μέσα από την σύνοδό του με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή μεγάλη επιρροή και σήμερα. Αξιοποιήστε λοιπόν την αυξημένη σας διορατικότητα, δράστε αυτή την περίοδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς αναπτύσσετε ορισμένα πιο ειλικρινή σας συναισθήματα, καταφέρνετε να ξεχωρίσετε το τι πραγματικά είναι αυτό που θέλετε και το τι νομίζετε πως αποτελεί επιθυμία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη εισέρχεται τώρα στο ζώδιό σας και σας χαρίζει την ευκαιρία να κάνετε ορισμένα βήματα πιο κοντά στις μεγαλύτερες ερωτικές σας φιλοδοξίες, κατακλύζοντας σας με πάθος .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Αξιοποιήστε την ευκαιρία των δυναμικών όψεων που συμβαίνουν από το ζώδιό σας, ώστε να μπορέσετε τώρα πραγματικά να προχωρήσετε πιο μπροστά. Έχετε ανάγκη από κλίμα ασφάλειας στον αισθηματικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με την Σελήνη τώρα σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο δραστηριοποιήστε με μεγάλη προσήλωση απέναντι στους ουσιαστικούς ερωτικούς στόχους σας. προχωράτε μπροστά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας Ουρανός βρίσκεται σε αντίθεση με την Σελήνη. Αυτή η αστρολογική κατάσταση θα σας οδηγήσει στο να διαφωνείτε διαρκώς χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Κάντε ένα διάλλειμα από τα πραγματικά σας άγη και προσπαθήστε να δείτε τον ερωτικό σας τομέα ως την ευκαιρία για να αναπτύξετε την αίσθηση της περιπέτειας στη ζωή σας.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-12-2017