MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LEN CHAMPIONS LEAGUE
Marseille / ΣΠΟΡ FM TV
Πρώτη αγωνιστική
CN Marseille
CN MARSEILLE
12 11
Παναθηναϊκός
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα στην έδρα της Μαρσέιγ, ωστόσο η Γαλλική ομάδα επικράτησε με 12-11, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Ουγκό Κρουσιγιάτ με τέσσερα γκολ, για τους «πράσινους» ήταν οι Στάθης Καλογερόπουλος και Κώστας Γκιουβέτσης με τρία τέρματα.

Ισορροπημένη η αρχή του παιχνιδιού, με την Μαρσέιγ να παίρνει τρεις φορές προβάδισμα αλλά τον Παναθηναϊκό να απαντάει. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-2 με τον Κρουσιγιάτ, ωστόσο οι «πράσινοι» έφεραν το σκορ στα ίσα (4-4). Το «τριφύλλι» πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο 4-5 με εξαιρετική αντεπίθεση και γκολ του Χαλυβόπουλου, η Μαρσέιγ ισοφάρισε με νέο γκολ του Κρουσιγιάτ, για το 5-5 της πρώτης περιόδου.

Ανώτερη στο δεύτερο οκτάλεπτο η Μαρσέιγ με τον Κρουσιγιάτ πετυχαίνει το πρώτο γκολ της περιόδου (6-5), ο Καλογερόπουλος έκανε το 6-6. Όμως σε εκείνο το σημείο η Γαλλική ομάδα πέτυχε 2 τέρματα με τους Βερνού και Ναγκί (8-6), οι φιλοξενούμενοι δεν πέτυχαν κάποιο γκολ και έτσι έμεινε το 8-6 έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αρκετά άστοχες οι 2 ομάδες στην τρίτη περίοδο. Ο Ναγκί σκόραρε και έφτασε την διαφορά στο +3 (9-6). Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνα και την επίθεση του, μείωσε σε 9-7 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκιουβέτση. Ο  Νικολαΐδης με ένα υπέροχο γυριστό σουτ έφερε το σκορ σε απόσταση... αναπνοής (9-8). Η Μαρσέιγ κέρδισε πέναλτι όμως ο Γουάινμπεργκ το απέκρουσε και διατήρησε το 9-8 που ήταν το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η Μαρσέιγ ξέφυγε εκ νέου στο +2 (10-8) με τον Βερνού, όμως το «τριφύλλι» απάντησε στην επόμενη επίθεση με τον Κοπελιάδη αλλά ο Κρουσιγιάτ βρήκε τα δίχτυα για το 11-9. Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Χαλυβόπουλος έκανε το 11-10, αλλά ο Ναγκί εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Σκουμπάκη και σκόραρε για το 12-10. Ύστερα από δύο λεπτά ο Γκιουβέτσης μείωσε ξανά στο γκολ (12-11) που ήταν και το τελικό σκορ από μακρινή απόσταση.

Τα οκτάλεπτα: 5-5, 3-1, 1-2, 3-3.

Μαρσέιγ (Μίλος Σκεπάνοβιτς): Τεσάνοβιτς, Λαρούμπε, Κρουσιλά 4, Ροντρίγκεζ Εστέπα, Νάγκι 3, Τόμας Βερνού 3, Ντράσοβιτς, Μπουέ 1, Μάριον Βερνού, Ντε Νάρντι, Βανπεπερστράετε, Ράντοβιτς 1, Πόρτερ, Κανόβας.

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Γουέινμπεργκ, Χαλυβόπουλος 2, Σκουμπάκης, Παπανικολάου, Γκιουβέτσης 3, Γούντχεντ, Κουρούβανης, Καλογερόπουλος 3, Γιώργος Νικολαΐδης, Παπασηφάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης 1, Ντόλτσε, Ηλιόπουλος, Κοπελιάδης 2.

Ήττα στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό στη Μασσαλία