MENU

Ο Ηλίας Βαλάσσης, ο ηθικός νικητής του πρώτου Survivor, μιλάει για πρώτη φορά για τον τρόπο που εκδιώχθηκε από το Ναυτικό λόγω της συμμετοχής του στο παιχνίδι το 2003.

Η ιστορία του πρώην εκπαιδευτή ΟΥΚ είχε συγκλονίσει το 2003, όταν είχε μπει στο πρώτο ελληνικό Survivor προκειμένου να δώσει τα χρήματα (εάν θα κέρδιζε) σε φίλο και συνάδελφό του που είχε μείνει ανάπηρος.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, αλλά και τον χαρακτήρα του, ωστόσο προδόθηκε από τη στρατηγική των συμπαικτών του. Παρόλα αυτά η στάση του εκτιμήθηκε από τον κόσμο και έγινε ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης που πήρε έλαβε μέρος στο Survivor.

Ο Ηλίας Βαλάσσης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και για πρώτη φορά αποκάλυψε πως του φέρθηκαν στο Ναυτικό λόγω της συμμετοχής του στο παιχνίδι, βγάζοντας μεγάλη πικρία και παράπονο.

Μάλιστα, μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο τον έδιωξαν από την Μονάδα του λύγισε και έβαλε τα κλάματα.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor και αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι πήγε και έζησε για κάποιο διάστημα στα Χανιά, μόνο και μόνο και για να σώσει πρώην συμπαίκτη του από τα «πυρά» του κόσμου επειδή τον είχε «προδώσει».

Λύγισε ο Ηλίας Βαλάσσης: «Λόγω Survivor με έδιωξαν από το Ναυτικό» (vid)