MENU

Το παιδί βρισκόταν για περίπου δέκα λεπτά στο περβάζι, κρατώντας με δυσκολία την ισορροπία του, πριν τελικά πέσει. Η πτώση του, ωστόσο, είχε αίσιο τέλος, καθώς το κορίτσι κατέληξε στα χέρια ενός αστυνομικού της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου και ενός πολίτη που βρίσκονταν από κάτω και είχαν σπεύσει να το πιάσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ilford High Road την Τρίτη (09.06.2026) το απόγευμα, όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για παιδί που είχε σκαρφαλώσει σε παράθυρο και βρισκόταν σε κίνδυνο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς δεκάδες περαστικοί συγκεντρώθηκαν και παρακολουθούσαν έντρομοι το παιδί να κρέμεται στο κενό, ενώ ορισμένοι κατέγραφαν το περιστατικό με τα κινητά τους.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασφάλεια πίσω στο διαμέρισμα, ενώ η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν υπέστη τραυματισμούς.

Πηγή: newsit.gr

Ανήλικο κορίτσι πέφτει από τον 2ο όροφο κτιρίου στο Λονδίνο και σώζεται από πολίτη και αστυνομικό (vid)