MENU

Είναι πλέον οριστικό! Τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα προβληθούν από τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα, στο PAOKTV και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Δικέφαλο να ετοιμάζεται να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα στην Ελλάδα!

Ήταν 20 Αυγούστου όταν οι «ασπρόμαυροι» προχωρούσαν σε μια επανάσταση για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ο Δικέφαλος έγινε η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League που πρόβαλε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του με σύστημα pay per view.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στήριξε με το… καλημέρα το νέο εγχείρημα της ΠΑΕ, όπου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ανθρώπων του Δικεφάλου, προκειμένου η ομάδα να δημιουργήσει το δικό της δρόμο, αλλά και παράλληλα να… σπάσει το τηλεοπτικό μονοπώλιο.

Μετρώντας καλά τις αντιδράσεις του κόσμου και τα άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα που απέσπασε το εγχείρημα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δικαιώθηκαν και πλέον αναμένεται να προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως προκύπτει από τα δείγματα που υπάρχουν από τους αγώνες που προβλήθηκαν μέσα από το PAOKTV, είναι μια απόφαση που δεν έγινε από ανάγκη και αναμένεται να στηριχθεί το νέο πρότζεκτ από την ΠΑΕ για αρκετό διάστημα.

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα δείγματα ήταν θετικά, την ώρα που είχε έρθει τόσο ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ όσο και από το Europa League, κάτι που φαίνεται πως δεν πτόησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έγιναν «ασπίδα» στη νέα επαναστατική κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, τότε οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θα παρακολουθήσουν τα φετινά παιχνίδια της ομάδας μέσα από το PAOKTV, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει έμπρακτα πως ορίζει το μέλλον του με τους δικούς του όρους, βασιζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις.

Οριστικά από το PAOKTV τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ!