MENU

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το συνδρομητικό κανάλι δημοσίευσε τη θέση του σχετικά με την επόμενη αλλά και την... προηγούμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι αναφορές του είχαν στόχο την επιλογή του ΠΑΟΚ να μείνει εκτός συνδρομητικής πλατφόρμας καθώς στον Δικέφαλο δεν αποδέχθηκαν την πρόταση να είναι τέταρτη ομάδα σε έσοδα τη στιγμή που είναι πρωταθλητές.

Το επίμαχο άρθρο που δημοσιεύτηκε και στην επίσημη σελίδα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρει μεταξύ άλλων:

... «Την ίδια στιγμή η Nova έχει συμφωνία με τις τρεις δημοφιλέστερες ομάδες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, καθώς και με ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Πανιώνιο.

-Όσον αφορά τους ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την τηλεοπτική τους «στέγη» για την επόμενη σεζόν, αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική τους απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση.

Αυτό βέβαια είναι δικαίωμα τους, καθώς μιλάμε για Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες οι οποίες μπορούν να παίρνουν τα ρίσκα τους και να αναμένουν τις κατάλληλες αποδόσεις για αυτές τις αποφάσεις.

Σίγουρα όμως, δεν μπορούμε να συζητάμε για αναβολή έναρξης ολόκληρου πρωταθλήματος λόγω επιχειρηματικού ρίσκου που αναλαμβάνουν συγκεκριμένες εταιρείες»...

Οι εκφράσεις της NOVA περί των «τριών δημοφιλέστερων ομάδων», η «επιχειρηματική απόφαση» και το «ρίσκο από τα παράλογα ποσά που έταζε η προηγούμενη κυβέρνηση» έστειλαν... στα κάγκελα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Τα social media ξαφνικά πήραν φωτιά με μαζικές αναφορές για εμπάργκο και σφοδρές αντιδράσεις εναντίον της NOVA.

Όπως φαίνεται θα είναι ένα ακόμα επεισόδιο στο καλοκαιρινό σίριαλ, που περιλαμβάνει διαρκείς αναταράξεις και απρόβλεπτη συνέχεια...

Βολές της NOVA κατά ΠΑΟΚ και σφοδρές αντιδράσεις!