MENU

Βαλίτσες για την Ελλάδα ετοιμάζει ο Νταβίντ Σιμάο.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Αντβέρπ για την αγορά του Πορτογάλου μέσου, ο οποίος έχει βάλει στο GPS την Αθήνα και είναι θέμα χρόνου η άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Κι αν ο Μιγκέλ Καρντόσο φρόντισε να ενημερώσει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή σχετικά με την ΑΕΚ, την λειτουργία και τους στόχους της ομάδας, για τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα ο νέος κόουτς των «κιτρινόμαυρων» δεν μπορούσε ασφαλώς να του πει πολλά, από την στιγμή που ο ίδιος έγραψε στο κοντέρ λίγες ώρες παραμονής στην ελληνική πρωτεύουσα.

Όσες χρειάστηκαν για να περάσει το κατώφλι των γραφείων της ΑΕΚ στο Μαρούσι, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και συνεχεία για να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο των Σπάτων στο πλαίσιο της πρώτης γνωριμίας με τα ιδιαίτερα διαμερίσματα της νέας του ομάδας.

Ο Σιμάο φρόντισε να πάρει πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα από δύο φίλους του που έχουν περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο Αντρέ Μαρτίνς, άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ ο έτερος δεν κυκλοφορεί στα γήπεδα με σορτσάκι και εξάταπα, αλλά με κοστούμι.

Ο λόγος για τον Κάρλος Φρέιτας που στο παρελθόν «παρέλασε» από τη χώρα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Οι δύο Πορτογάλοι με ελληνική προϋπηρεσία στο βιογραφικό τους, μαζί με τον εκπρόσωπό του Κάρλος Γκονσάλβες απ΄το γραφείο "ProEleven" που έχει κάνει δουλίτσες στην Ελλάδα, έδωσαν στον Σιμάο όλα εκείνα τα tips που ήθελε να μάθει σχετικά με τα ελληνικά ήθη και έθιμα και την ζωή στην Αθήνα.

Το… φροντιστήριο στον Νταβίντ Σιμάο της ΑΕΚ, από άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού!