MENU

Ο Φραν Βέλεθ υπήρξε κατά κοινή ομολογία ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν με τη φανέλα του Άρη τη φετινή σεζόν.

Ο Ισπανός στόπερ με προϋπηρεσία σε Ταραγόνα, Λογρονές, Αλμερία και Βίσλα Κρακοβίας, αποδείχτηκε «λίρα – εκατό» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εξελίχθηκε σε έναν από πιο αξιόπιστους στόπερ στα γήπεδα της Super League.

Ο Βέλεθ «έφτιαξε» όνομα στα μέρη μας και έτσι άλλωστε κυκλοφόρησε για λογαριασμό του κι εκείνο το μεταγραφικό (ανοιξιάτικο) σενάριο που τον φέρνει να βρίσκεται στα υπόψιν του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού.

Κι αν στον Άρη όλο και σκέφτονται την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του 2020, οφείλουν συγχρόνως να προετοιμάζουν κι ένα plan B, για την περίπτωση της…περήφανης πώλησης του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι.

Και σε αυτό το plan B, οι «κιτρίνοι» έχουν ήδη αποθηκευμένη – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA - μια πολύ καλή περίπτωση.

Ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος διαθέτει τις παραστάσεις και το αγωνιστικό…πακέτο προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο του «αντι – Βέλεθ», από την στιγμή που στον Άρη φορέσουν την...κορδέλα στον Ισπανό αμυντικό.

Ποιος είναι αυτός;

Ασφαλώς και πολλές περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος, γνωρίζει ένας Σουηδός ατζέντης.

Το μικρό του όνομα, Μάρτιν. Το επίθετο, Νταλίν.

Μάρτιν Νταλίν.

Παίκτης – έκπληξη στη λίστα του Άρη για το ρόλο του «αντι – Βέλεθ»