MENU

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη βρέθηκε σήμερα Μ. Τρίτη στο Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής «Απόστολος Φωκάς» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και έδωσε δώρα στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους δύσκολο αγώνα, αλλά και ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα αλλά και αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες. Επίσης η ΠΑΕ έκανε δωρέα ένα πολυμηχάνημα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του τμήματος.

Η ΠΑΕ Άρης έκανε και την σχετική ανάρτηση με ένα βίντεο:

https://streamable.com/jrzte

Δημήτρης Ζαφειρίου: «Συγκινημένοι με την παρουσία των παικτών του Άρη»

Ο διευθυντής της κλινικής «Απόστολος Φωκάς», Δημήτριος Ζαφειρίου, ήταν φανερά συγκινημένος από την επίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, δηλώνοντας και ο ίδιος φίλαθλος της ομάδα των «κιτρινόμαυρων».

Στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Είμαστε παραπάνω από ευτυχείς που οι παίκτες του Άρη πήραν αυτή την πρωτοβουλία και ήρθαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα παιδιά, να τους μοιράσουν αυτόγραφα και να περάσουν χρόνο μαζί τους. Είμαστε ένα κέντρο για παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες είναι ένα κέντρο που εδράζεται εδώ στο Ιπποκράτειο. Είμαστε συγκινημένοι, γιατί είμαστε Αρειανοί πάππου προς πάππου, γι’ αυτή την κίνηση των παικτών του Άρη. Μας συγκλόνισε. Και οι γονείς των παιδιών, είναι ενθουσιασμένοι. Ήρθαν συνάδελφοι γιατροί Αρειανοί, που άφησαν και χειρουργεία, για να βρεθούν με την ομάδα» ενώ αναφερόμενος στην κλινική είπε: «Είναι κέντρο ημερήσιας νοσηλείας. Δουλεύουμε καθημερινά με πάνω από 50 παιδιά, έχουμε φυσιοθεραπευτήριο, θεραπευτικό κέντρο για να εξυπηρετήσουμε τις αναγκες όλων των μικρών ασθενών».

Δώρα και χαμόγελα από τους παίκτες του Άρη στο Ιπποκράτειο (pics-vid)