MENU

Κοντά σε ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βάλει στο «στόχαστρό» του, τον Γκάρι Μέντες Ροντρίγκες, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 24χρονος από το Πράσινο Ακρωτήρι ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ρότερνταμ (σ.σ. στις 27/11/1990) και είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, είναι ο εκλεκτός των «ασπρόμαυρων» για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής και μπορεί να δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την Έλτσε, ωστόσο η... άκρη μπορεί να βρεθεί για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για να μείνει ελεύθερος και προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη κινηθεί. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, είναι διεθνής 9 φορές με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ μετά τα πρώτα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Ολλανδία, έκανε το «μπαμ» αγωνιζόμενος στη Βουλγαρία και τη Λέφσκι Σόφιας. Πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε 47 ματς και ανάγκασε την Έλτσε να πληρώσει 500 χιλ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Πλέον όμως ο ισπανικός σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό ο Ροντρίγκες προσπαθεί να μείνει ελεύθερος.

Η συγκεκριμένη κίνηση του ΠΑΟΚ φέρει φυσικά τη σφραγίδα του νέου του αθλητικού διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τις πληροφορίες του για τον ποδοσφαιριστή.

Ροντρίγκες ο εκλεκτός!