MENU

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχετικά με το Άρης-ΠΑΟΚ: «Περιμέναμε κάπως διαφορετικά να έρθουν τα πράγματα. Κυρίως από το πως ξεκίνησε το παιχνίδι, ο Άρης μπήκε με ενθουσιασμό που τον μετέτρεψε μάλιστα σε γκολ. Πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε το παιχνίδι, αλλά χάσαμε το πέναλτι, χάσαμε τον Βέλεθ οπού είναι μία μεγάλη απουσία εκείνη την χρονική στιγμή, η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική. Η ομάδα έπαιξα καλά, δεν κλείστηκε πίσω όσο θα περιμέναμε. Έπαιξε κόντρα σε μία ομάδα που χτίζεται εδώ και 5 χρόνια αντίθετα ο Άρης είναι μία ομάδα που χτίστηκε εδώ και 5 μήνες, οπότε δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από μια ομάδα που χτίστηκε τόσο αργά. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει ομάδα εδώ και 5 χρόνια, εμείς ακόμα χτίζουμε την ομάδα. Ο προπονητής έκανε πολλές μεταγραφές με επιτυχία περίπου 80% και η ομάδα εξέπληξε όλη την Ελλάδα. Στο παιχνίδι οι παίκτες προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα νότα τους, αφού δεν έπαιζαν με τον Πλατανιά αλλά με τον ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα. Σοκαρίστηκαν λίγο και από την ατμόσφαιρα οι παίκτες του Άρη, αφού δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάτι που βλέπεις πρώτη φορά. Η ομάδα έκανε την προσπάθεια της, ο κόσμος την χειροκρότησε την ομάδα πράγμα που θα πει ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Βέβαια θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι αν έβαζε το πέναλτι ο Γιουνές, η ψυχολογία θα ανέβαινε κατακόρυφα αλλά έγινε το αντίστροφο.»

Για την επόμενη μέρα του Άρη μετά το ντέρμπι: « Θέλει διαχείριση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πάει καλά, έχει καλή αγωνιστική παρουσία, αν το έλεγαν σε κάποιον στην αρχή της χρονιάς ότι θα παίζαμε τον ΠΑΟΚ στα ίσια θα γελούσαμε. Ας μην είμαστε πλεονέκτες, ο Άρης είναι μία ομάδα που χτίζεται.»

Για το αν κρίνεται επιτυχημένη η χρονιά αν βγει ο Άρης Ευρώπη: «Θα είναι πάρα πολύ πετυχημένη η χρονιά. Οι ομάδες που έρχονται από την Β' Εθνική προσπαθούν να ισορροπήσουν την παρουσία τους στην Α' Εθνική, ο Άρης αυτό μέχρι στιγμής το έχει ξεπεράσει, ας ελπίσουμε να το διατηρήσει. Τώρα έρχεται το δύσκολο κομμάτι αφού υπάρχει μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια, αλλά όπως δείχνουν οι παίκτες μπορούν να τα διαχειριστούν, έχουν την ανάλογη εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιου είδους παιχνίδια.»

Σχετικά με τον κόσμο του Άρη στο ντέρμπι: «Ο κόσμος του Άρη ήταν άψογος, σε μία πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα. Έπαιξε ρόλο ότι βγήκαμε και μιλήσαμε για να προσέχει ο κόσμος αλλά και εκείνος από μόνος του έχει ωριμάσει. Παλαιότερα βγάζαμε ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις αλλά πάλι γίνονταν παρατράγουδα.»

Σχετικά με το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμένουμε ότι ο Άρης θα το παλέψει το παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ θα είναι κουρασμένη από την Μπάγερν οπότε αυτά είναι πλεονεκτήματα για την ομάδα του Άρη.»

Βένος: «Στοίχισαν στον Άρη το χαμένο πέναλτι και ο τραυματισμός του Βέλεθ»